Možno nechce byť sám a vzťah mu vyhovuje, no určite ešte nie je pripravený usadiť sa.

Byť vo vzťahu a byť vo vážnom vzťahu, v ktorom je človek pripravený usadiť sa, sú dve odlišné veci. Niektorí muži však majú zo záväzkov akýsi panický strach. Ak na svojom partnerovi pozorujete týchto 7 vecí, môže to byť aj jeho prípad. Ak je to tak, je len na vás, aby ste si určili svoje priority…

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Nechce s vami bývať

Možno ste spolu už niekoľko rokov, no táto téma je preňho jedným veľkým tabu. Buď mu viac vyhovuje samota, alebo v ešte horšom prípade jeho “mama hotel”. V každom prípade však zbystrite pozornosť, nie je to dobré znamenie.

#2 Slová ako “svadba” či “zásnuby” mu naháňajú zimomriavky

Možno ste už spolu boli na svadbe mnohým dvojiciam, ktoré sa spoznali až dávno po vás, no on sa stále k ničomu nemá. Skôr naopak, vidíte, že predstava vašej svadby ho desí a určite nemá v pláne požiadať vás o ruku.

pexels.com

#3 Ďalší krok spraví vždy až vtedy, keď mu dáte ultimátum

Vidíte, že sám by sa v mnohých veciach nerozhýbal nikdy. Môže to byť buď jeho nezáujmom o vás, alebo jeho lenivosťou a pohodlnosťou. V každom prípade, ak sa dokáže rozhodnúť vždy až vtedy, keď si pobalíte kufre alebo keď mu týždeň neberiete telefón, niečo určite nebude v poriadku.

#4 Nedokáže sa s vami baviť o budúcnosti

Samozrejme, je priam nemožné mať presne nalinajkovanú budúcnosť. Jemu však spôsobuje záchvaty paniky a úzkosti aj to, keď sa ho spýtate, čo budete robiť na budúci víkend. Ak sa vyhýba rozhovorom o budúcnosti, neveští to nič dobré.

#5 Nechce sa vami diskutovať o deťoch

Ak sa dvojica spoločne zhodne na tom, že deti mať zatiaľ nechcú, je to úplne v poriadku. Možno sa chcú venovať svojej dobre rozbehnutej kariére, možno chcú ešte veľa cestovať, alebo si jednoducho užívať život jeden s druhým. Ak však vy po dieťati túžite, no jeho otvorením tejto témy vždy akurát tak poriadne rozosmejete, znamená to, že vaše životné priority a plány sa nezhodujú.

pexels.com

#6 Má panický strach z vášho rozchodu

Možno vás to prekvapí, pretože to je poriadnym paradoxom, avšak áno, je to tak. Zo záväzkov má síce fóbiu, no vzťah jednoducho POTREBUJE. Ak by ho totiž nepotreboval, už dávno by ho ukončil. Vo väčšine prípadov jednoducho ide o človeka, ktorý potrebuje mať niekoho neustále naporúdzi. Niekoho, kto mu bude zdvíhať jeho sebavedomie, plniť jeho potreby a reprezentovať ho v spoločnosti.

#7 Podviedol vás

Poznáte to – kto sa nevery dopustí raz, s najväčšou pravdepodobnosťou to spraví opäť. Nabudúce už akurát bez akýchkoľvek výčitiek svedomia. V každom prípade, človek, ktorý vás dokáže podviesť, je len sotva pripravený na vážny vzťah. Berte to ako najvážnejšie výstražné znamenie, pri ktorom by ste sa mali zamyslieť, či vám daná osoba za to trápenie stojí.

Photo by Alex Iby on Unsplash

Pozri aj: 7 chýb, ktorých sa muži vo vzťahu dopúšťajú najčastejšie. Osudovou býva tá štvrtá

thetalko
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov