Poznáte nejakú ženu, ktorá chodí väčšinou oblečená celá v čiernom?

Pravdepodobne to nebude len preto, že čierna je nadčasová a elegantná. S najväčšou pravdepodobnosťou bude tých dôvodov viac a potvrdili to aj viaceré štúdie. Toto sú veci, ktoré by ste mali vedieť o ženách, ktoré to milujú “all black”.

Článok pokračuje pod videom ↓

… a zároveň sú to aj dôvody, prečo by ste sa s nimi nikdy, naozaj nikdy nemali zahrávať.

#1 Ženy odeté do čierneho outfitu sú podľa štúdie vnímané ako atraktívnejšie, úspešnejšie a sebavedomejšie. Ľudí, ktorí často nosia čiernu tiež považujeme za mentálne silných a za ľudí, ktorí vzbudzujú prirodzený rešpekt.

#2 Ženy, ktoré nosia čiernu, majú väčšinou tú najfarebnejšiu myseľ a najpestrejší život. Sú veľmi pracovité, no medzi svojím pracovným a súkromným životom dokážu skvele balansovať.

#3 Sú síce svojrázne, idú si za svojím a nepotrebujú nikoho súhlasy, no určite nie sú bezcitné. Práve naopak, ich city a ich myseľ majú obrovskú hĺbku.

#4 Nenávidia výhovorky a sťažovanie sa. Ak sa im teda budete chcieť posťažovať, nepochodíte. Ich odpoveďou bude, aby ste život vzali do svojich vlastných rúk – presne tak, ako to urobili ony.

#5 Majú radi módu a nové technológie, avšak určite nepodliehajú trendom. Ich úsudok je vždy triezvy a určite nie sú ten typ, ktorý by kráčal s davom.

#6 Ako sme už spomenuli, ženy, ktoré milujú čiernu farbu, sú hlboké mysliteľky.Ich prednosťou je aj to, že ľudí majú skvele prečítaných. Vaše motívy odhalia možno skôr, než si ich uvedomíte vy sami.

View this post on Instagram

How goods living in active wear 👟

A post shared by BEC STEWART 🦋 (@_becstewart) on

#7 Sú absolútne úprimné. Ak sa ich spýtate na názor, dostanete úprimnú odpoveď. Možno bude krutá, ale môžete mať istotu, že bude pravdivá.

#8 Sú akousi “desivou” kombináciou elegancie a dravosti. Naozaj, pre väčšinu ľudí je máločo strašidelnejšie, než krásna a úspešná žena, ktorá je síce citlivá, no zároveň cieľavedomá a nezastaviteľná.

#9 Neboja sa žiť podľa seba. Priatelia, muži, pracovné miesta či oblečenie – vedia, že život je príliš krátky na to, aby sa držali niečoho, čo nestojí za veľa.

#10 Je im úplne ukradnuté, ak ich niekto nemá rád. Svoj život žijú pre seba a nie preto, aby zbierali pochvaly, poklony a ovácie od iných. A práve preto sú spomedzi všetkých žien tými najšťastnejšími.

Pozri aj: Farby nás ovplyvňujú bizarným spôsobom. Viete, čo s našou mysľou robí napríklad ružová?

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov