Prvý piercing či prvé tetovanie znamená pre mnohých mladých ľudí novú kapitolu života.

Ten pocit rebélie je niečo, čo občas potrebujeme zažiť všetci. Niektorí však neskončia pri jednom tetovaní. Nechať sa prepichovať ihlou a ináč meniť svoje telo sa stane ich „poslaním“. Nasledujúcich niekoľko ľudí život zasvätilo svojmu telu, konkrétne jeho zmene. Čo najviac sa chcú líšiť od ostatných. A to najextrémnejším možným spôsobom.

Článok pokračuje pod videom ↓

Enigma

Nie je známe, či je Paul Lawrence fanúšikom skladačiek puzzle, stačí však jediný pohľad na neho a zrejme si pomyslíte, že ich miluje. Hltač nožov je totiž celý pokrytý modrými kúskami skladačiek. Pracovalo na ňom vyše 200 tatérov. Na jednom sedení ho tetovalo dokonca až 23 tatérov naraz (ako sa asi k nemu zmestili?).

Enigma je známy aj tým, že sa objavil v televíznych počinoch, ako napríklad The X-Files, či Penn&Teller. Ako ste si zrejme domysleli, Enigma má na rováši množstvo rôznych kúskov. Na svojich vystúpeniach napríklad neváha predviesť kúsok s názvom „Bozk smrti“. Počas neho má v ústach jablko a prereže ho na polovicu motorovou pílou. Okrem toho si však občas pre pobavenie divákov pichne do oka aj ihlu.

theenigmalive.com

Zombie Boy

Vyzerá to tak, že zombie trend sa vracia každý rok, hlavne v seriáloch. Rick Genest však nemusí čakať rok, aby sa mohol tešiť zombie výzoru. Genes už na tetovania minul takmer 3400 eur. Rozhodol sa, že svoje tetovania zamaskuje a ukáže, ako vyzeral bez nich a ako vyzerá s nimi.

Svoje prvé tetovanie si nechal urobiť v 16 rokoch. Keď odišiel z domu a stretol umelca Franka Lewisa, plán bol jasný. O šesť rokov neskôr sa z neho stal Zombie Boy. Na prvý pohľad môže vyzerať skôr ako kostra, ak sa však pozriete bližšie, uvidíte známky tela v rozklade.

Bear Big Ears

Daryl Belmares má obrovské uši. Technicky to síce pravda nie je, pretože má obrovské len ušné laloky. Sú také obrovské, že si ich dokáže omotať okolo tváre. Deryl sa totiž rozhodol zistiť, kam až môže zájsť v naťahovaní kúska kože, ktorý väčšina z nás nepovažuje za príliš podstatný. Muž je majiteľom svetového rekordu, keďže v lalokoch má diery s priemerom 14 centimetrov.

Belmares pôsobil 30 rokov ako profesionálny body piercer. V tom, čo robí, vidí istú spiritualitu a tvrdí, že vykonáva podobnú úlohu, ako v iných kultúrach šamani.

biggeststuff.com

Hawajský mutant

Kala Kawai vyzerá ako výsledok akejsi mutácie, jeho tvár je však výtvorom ľudských rúk. Kala má 75% tela pokrytého tetovaniami, má rozdelený jazyk, 70 piercingov, niekoľko silikónových implantátov na tvári, pozmenený nos a natiahnuté ušné laloky. Väčšina ľudí na tomto zozname vyzerá pomerne neprirodzene, Kawai však dosiahol nový stupeň. Do lebky si totiž nechal navŕtať kovové ostne.

Jeho inšpiráciou bola úzka spätosť s Hawaiskou kultúrou. Svojej premene je skutočne oddaný. Všetky piercingy si údajne robil sám.

damontucker.com

Etienne Dumont

Keď sa povie kritik umenia, väčšina z nás si zrejme predstaví oči vykúkajúce spoza trendy okuliarov, človiečika v padnúcom obleku, študujúceho najnovšiu umeleckú výstavu s pohárom sektu v ruke. Málokto by si predstavil človeka, ako Etienne Dumont. Muž z Genevy má celé telo pokryté tetovaniami, má silikónové implantáty, ako napríklad rohy na čele, obrovské tunely v oboch ušiach a piercingy z plexiskla v perách a v nose.

Hovorí si aj „Chodiace umenie“ a aby hájil svoju reputáciu, 60 ročný muž mal v Geneve v roku 2009 vlastnú výstavu fotografií. Svoje prvé tetovanie si nechal urobiť v roku 1974, na rozdiel od iných však Etienne svoje tetovanie nespája s ničím spirituálnym. Slúžia mu jednoducho pre zábavu.

lunchoverip.com

Zebrí muž

Horace Ridler profesionálne vystupoval ako atrakcia pod menami ako The Great Omi, alebo Zebrí muž. Vytŕčal z davu, keďže bol od hlavy po päty potetovaný čiernymi a bielymi pruhmi. Aby doplnil svoj výzor, Ridler nosil aj čierny rúž a lak na nechty.

Predtým, než zomrel, Ridler vysvetlil: „Pod tým všetkým som len obyčajný muž.“ Avšak už len fakt, že bol hrdinom v 1. svetovej vojne ho predurčoval k tomu, aby vytŕčal z davu.

wikipedia.org

Ilustrovaná lady

Julia Gnuse sa narodila iná. Trpela ojedinelým ochorením s názvom porphyria. Ak vyšla na slnko, na pokožke sa jej veľmi ľahko vytvorili pľuzgiere, z čoho sa jej tvorili jazvy. Veríte, či nie, bol to práve Juliin lekár, kto navrhol, aby skúsila tetovanie, hlavne také, ktoré ladí s farbou jej jaziev. Julia súhlasila a to, čo začalo ako odporúčanie lekára, skončilo tak trochu ako posadnutosť. Vo veku 55 rokov má potetovaných 95% tela, čím sa zapísala do Guinnessovej knihy rekordov ako najpotetovanejšia žena na svete.

Jašteričí muž

Ak by ste si mali vybrať nejaké zviera, ktorému by ste sa chceli podobať, ktoré zviera by to bolo? Eric Sprague má na túto otázku jasnú odpoveď. Texasan má rozdelený jazyk (je jedným z prvých ľudí, čo tak urobili) a podstúpil viac než 700 hodín tetovania.

Okrem toho si však nechal naostriť zuby, nafarbiť pery na zeleno a natiahnuť ušné laloky. Pokiaľ sa Eric práve nevyhrieva na kameni, po celom svete vystupuje ako novodobá atrakcia, hltač mečov a ohňa.

thelizardman.com

Lucky Diamond Rich

Tento muž strávil u tatéra viac než tisíc hodín. To je v prepočte približne 40 dní. Gregory Paul McLaren je však oddaný muž. Tetovaniami je pokrytý úplne, vrátane očných viečok, kože medzi prstami, uší a dokonca ďasien. Navyše, všetky svoje zuby sa rozhodol nahradiť striebornými.

Teraz, keď pokryl 100% svojho tela čiernymi tetovaniami, zvažuje ich prekrytie bielymi. Keď Gregory práve nesedí v tatérskom, alebo zubárskom kresle, žongluje s motorovými pílami a prehĺta meče. V roku 2006 sa McLaren oficiálne stal najviac potetovaným mužom na svete.

odditycentral.com

Mačací muž

Máte radšej psy, alebo mačky? Dennis Avner bol očividne veľkým milovníkom mačiek. Američan však svoju záľubu v mačkách, hlavne v tigroch, prejavoval vskutku extrémnym spôsobom. Mal rozsiahle tetovania, početné piercingy, implantáty s mačacími fúzmi, zašpicatené uši a zuby, a to všetko len pre lásku k mačkovitým šelmám.

bbc.co.uk

Na rozdiel od väčšiny ostatných ľudí v tomto zozname, Avner svoje dni netrávil hltaním mečov, ale pracoval ako programátor. Ani tak však zrejme tento muž nebol šťastný. V roku 2012 bol nájdený mŕtvy vo svojom dome.

Pozri aj: 10 najzvrátenejších prípadov kanibalizmu v histórii ľudstva

listverse
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov