Foto: Photo by Jr Korpa on Unsplash

Kto niekedy bol vo vzťahu s ľuďmi narodenými v týchto astrologických znameniach, pochopí.

Hovorí sa, že srdcu človek nerozkáže. Je to skutočne tak – keď sa raz zamilujeme, jednoducho prehliadame viacero varovných znakov. Pozor by ste si mali dať predovšetkým pri týchto 3 astrologických znameniach – ide totiž o ľudí, ktorí pred láskou veľmi často “zutekajú”.

Článok pokračuje pod videom ↓

To, o ktoré astrologické znamenia ide, popísal portál Thought Catalog. 

#3 Panna

Panny neutekajú pred vzťahmi preto, že by sa báli záväzkov, ale preto, že sa boja zranenia. Ide totiž o veľmi zraniteľné znamenie – aj keď to tak na prvý pohľad nemusí vyzerať, keďže svoju citlivosť radi skrývajú. Často pôsobia “drzo” a až prehnane sebavedome, je to však len ich ochranný štít pred ich vlastnou neistotou.

Panny sa preto boja láske otvoriť – boja sa, že niekto by odhalil ich “superhrdinský komplex”. Keď sa však skutočne zamilujú, svojmu partnerovi ukážu aj svoju najzraniteľnejšiu stránku. To sa však stáva málokedy a aby to nemuseli spraviť, vzťah radšej jednoducho ukončia. 

Unsplash

#2 Blíženci

Blíženci dokážu milovať tak, ako nikto. Problémom je, že vo väčšine prípadov ich to z noci do rána prejde – nečakane a bez toho, aby vám to dokázali akokoľvek vysvetliť. Blíženci tiež nenávidia byť akokoľvek obmedzovaní, ich duša neustále túži po dobrodružstve a nových zážitkoch.

Nikdy sa neuspokoja s jednoducho láskou, aj v tejto oblasti potrebujú poriadnu “drámu”. Blíženci však tiež neustále túžia po nových výzvach, takže akonáhle začína byť vzťah stereotypný, odchádzajú. A zvyčajne je to veľmi skoro. 

#1 Vodnár

Je všeobecne známe, že Vodnár má problém s prejavovaním svojich emócií. Títo ľudia žijú vo svojom vlastnom svete, a aj keď vás možno milujú celým svojím srdcom, môžu mať problém vyjadriť to verbálne.

Ich ďalším problémom je to, že ľudia nedokážu čítať myšlienky – ani tí, ktorí sú s nimi vo vzťahu. Pri Vodnárovi by sa vám to však zišlo, pretože inak nikdy nebude vedieť, čo si práve myslí, čo cíti, a či sa vám vlastne ešte zajtra vôbec ozve. Takéto správanie môže byť spočiatku príťažlivé, no vo vážnom vzťahu po ňom určite nik netúži. Uvedomuje si to aj samotný Vodnár, no nie vždy sa dokáže zmeniť.

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov