Je pre vás dôležitejší vzhľad alebo inteligencia?

Samozrejme, ideálnym “kombom” je, ak sa tieto 2 atribúty u niekoho spoja. Buďme však realisti a priznajme si, že ide o skôr o výnimočné prípady. Ak vás však na opačnom pohlaví vyslovene zaujíma a priťahuje skôr inteligencia a ste kvôli nej schopní prehliadnuť aj nejaké tie nedostatky v kráse, mali by ste o sebe vedieť, že od ľudí, ktorých zaujímajú len povrchné hodnoty, sa líšite v týchto 8 veciach.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Ste menej povrchní

Nikto sa nemusí “opekňovať” a klamať samého seba, že na vzhľade nezáleží. Záleží a všetci to vieme. Ide skôr o to, že oveľa radšej budete s niekým inteligentným, s kým sa môžete porozprávať o čomkoľvek, než s niekým, koho vzhľad síce je možno dokonalý, no okrem diéty, tréningového plánu či Instagramu sa s ním neporozprávate o ničom.

pexels.com

#2 Nie ste materialistickí

Nehľadáte materiálne, ale duchovné hodnoty. Nepotrebujete sponzora, bolo by to pod vašu úroveň. Hľadáte niekoho, kto vás bude inšpirovať – niekoho, kto podnieti rozvoj vašej mysle i duše.

#3 Hodnotíte osobnosť

Ak je pre niekoho zmyslom života dosiahnuť six-pack, akceptujete to. Vy si však ľudí, s ktorými chcete nadviazať bližší vzťah vyberáte na základe ich osobnosti a ich vlastností, nie na základe ich fyzickej krásy.

#4 Hľadáte trvalý vzťah

Akosi sme sa ocitli v dobe, kedy dlhodobé vzťahy stroskotávajú pre potešenie na jednu noc. Vy však viete, že sexuálna príťažlivosť je medzi dvomi ľuďmi nevyhnutná, no v žiadnom prípade ju nekladiete na piedestál vzťahových hodnôt.

pexels.com

#5 Neprepadáte aktuálnym trendom

Aktuálne trendy, ktoré ovládajú Instagram či Facebook sú vám vždy smiešne a nerozumiete tomu, ako ich celý svet môže sledovať ako stádo oviec. Vy si razíte vlastnú cestu a to isté očakávate aj od svojej polovičky.

#6 K svojmu životu nevyhnutne potrebujete stimulujúce konverzácie

Plytké rozhovory a small talky o počasí sú pre vás akceptovateľné jedine tak so susedom vo výťahu. Od partnera očakávate množstvo podnetných rozhovorov a konverzácie, ktoré budú trvať do noci.

#7 Dôležitejšie než vzhľad sú pre vás spoločné zážitky

Neodsudzujete ľudí, ktorí si partnera vyberajú len podľa atraktivity, no vy viete, že ľudia s vyššou inteligenciou majú tendenciu byť hlbokými mysliteľmi. Preto sa aj vaše záľuby tak trocha líšia od spoločenského “štandardu” a vy potrebujete, aby ich s vami niekto zdieľal.

pexels.com

#8 Inšpirujete druhých a radi sa necháte inšpirovať

Neustále máte nejaké nové nápady a návrhy a mnohých nimi veľakrát inšpirujete. Splneným snom by pre vás však bolo, ak by pre vás bol váš partner nielen niekým, na koho sa dobre pozerá, ale aby bol aj človekom, ktorý vás bude neustále motivovať a inšpirovať k novým a novým veciam.

Pozri aj: 10 zlozvykov, ktoré má každý jeden inteligentný človek

learning-mind
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov