Bol ňou trojnohý muž s dvomi pohlavným údmi.

Ak si myslíte, že ste už videli a počuli všetko, mýlili ste sa. Môžete si to povedať až po prečítaní tohto naozaj bizarného príbehu z druhej polovice 19. storočia. Dovolíme si tvrdiť, že o zvláštnejšom milostnom príbehu ste ešte nepočuli.

Blanche Dumas sa narodila v roku 1860 na ostrove Martinik (ostrov v Malých Antilách v Karibiku). Jej otcom bol Francúz a jej matka bola afrického pôvodu. Žiaľ, keď sa Blanche narodila, nevyzerala ako väčšina ostatných detí…

Blanche mala totiž abnormálne širokú panvu, z ktorej jej vyrastali až 3 nohy, pričom ani jedna z nich nebola vyvinutá dokonale. To však ani zďaleka nie je všetko. Blanche mala tiež nie 2, ale až 4 prsníky – všetky kompletne vyvinuté, aj s bradavkami. Druhý pár prsníkov mala Blanche v oblasti brucha.

Jej ochorenie však bolo naozaj extrémne bizarné a zároveň i unikátne, nakoľko Blanche mala zdvojenú aj vagínu. Jej pohlavný orgán však nebol zdvojený len vo vnútri jej tela, ale aj navonok. Žena totiž mala 2 pošvy, pričom obe boli plne vyvinuté a obe z nich boli veľmi citlivé.

Ako hovorí samotná Blanche, práve to bolo dôvodom toho, prečo bol jej sexuálny apetít extrémne vysoký. Možno vás to prekvapí, no mala naozaj veľmi veľa nápadníkov a sama sa nechala počuť, že je to preto, že “mužov vie zabaviť obomi vagínami.”

View this post on Instagram

Blanche Dumas. She was born on the Caribbean island of Martinique in 1860. She had a third leg attached to her sacrum, and her two primary legs were said to be imperfectly developed. The third leg was without a mobile joint but had a bend in it where the knee would have been. Her pelvis was wider than normal and she had double genitalia as well as a duplicate bowel and bladder. To the right of her middle leg was the stump of another limb; it's unknown at this time whether this stump was naturally occurring or the site of a surgical amputation, but promoters sought to maximize its appeal by adorning it with nipples and advertising it a pair of "well-formed" extra breasts. • #MorbidMistres #BlancheDumas #Scare #Horror #Macabre #Scary #Life #Freaks #FreakShow #Morbid

A post shared by @ morbidmistres on

Blanche sa preto rozhodla svoje “nadanie” zužitkovať a presťahovala sa do Paríža, kde sa stala kurtizánou, teda prostitútkou vo vyšších spoločenských kruhoch. O nápadníkov síce núdzu nemala, no jedného dňa sa rozhodla všetkých odsunúť stranou, a to kvôli svojej veľkej láske.

Ako by tento príbeh ešte nebol dosť bizarný, pokračuje tým, že Blanche sa dozvedela, že slávny Juan Baptista dos Santos je práve na európskom turné a namierené má aj do Paríža. Ak sa pýtate, kto bol tento muž s menom ako z mexickej telenovely, bol ním trojnohý muž, ktorý bol obdarený dvomi pohlavnými údmi.

Ich vzťah je však dodnes plný otáznikov a viaceré zdroje sa v informáciách o ňom rozchádzajú. Niektoré uvádzajú, že Blanche sa síce verejne vyjadrila, že túži po súloži s Juanom, no ten sa s ňou stretnúť nechcel. Iné zdroje zas uvádzajú, že títo dvaja sa nielenže stretli, ale už spolu aj zostali a Blanche kvôli Juanovi zavesila svoje remeslo na klinec.

Keďže my radi veríme v šťastné konce, vyberáme si druhé možné ukončenie tohto príbehu. Nech si už vy zvolíte ktorékoľvek, veríme, že príbeh o živote Blanche Dumas zaujal aj vás.

Pozri aj: Spolovice kura, spolovice človek. Takéto dieťa sa v roku 1735 narodilo 28-ročnej Nemke

thehumanmarvels, scoopwhoop
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov