Mali by sme byť vďační za každý ďalší moment, ktorý môžeme prežiť so svojimi blízkymi.

Nikdy totiž nemôžeme vedieť, kde na nás číha smrť, či už ju zapríčiní staroba, ochorenie či nehoda. A aj keď je smrť bežnou súčasťou existencie, vždy nás predsa len zasiahne šok, keď niekto zomrie, ako keby sme dúfali vo večnosť. Týchto ľudí však osud zasiahol skutočne bizarným spôsobom.

Článok pokračuje pod videom ↓

Utopenie medzi plavčíkmi

V roku 1985 oslavovala približne stovka plavčíkov a stovka ďalších hostí fakt, že sa v dané leto nikto neutopil. Nikto nečakal, že po skončení večierka nájdu vo vzdialenom kúte bazéna mŕtve telo 31-ročného Jeroma Moodyho.

Na kaktus sa nestrieľa

V roku 1982 sa David Grundman a James Jospeh Suchochi vybrali do arizonskej púšte. Urobili však nesprávne rozhodnutie, keď si povedali, že budú strieľať na kaktusy saguaro. Tie sa v priemere dožívajú 150 až 200 rokov, no ten, na ktorý David viackrát vystrelil, mal údajne až 500 rokov. Aj keď tento bol menší, kaktusy saguaro môžu dosiahnuť až váhu 8 ton. Kaktus, ktorý padol na Davida, vážil približne 230 kilogramov a muža okamžite usmrtil.

Dvojnásobná poprava

Istá žena z Thajska bola práve na ceste domov, keď sa pošmykla na blate a chytila sa elektrického vedenia. To však robiť nemala, pretože ju zasiahol prúd a zomrela. Ešte v ten istý deň ženina sestra predvádzala susedom, ako sa nešťastie odohralo. Aj ona sa však pošmykla na blate, zachytila sa o elektrické vedenie a zomrela. To, že sestry zomrú v jeden deň takým istým spôsobom by nečakal zrejme nikto.

Prežila, aby zomrela o chvíľku neskôr

Ye Meng Yuan cestovala 6. júla v roku 2013 so svojimi spolužiakmi a učiteľmi z Číny do Kalifornie, keď sa ich lietadlo zrútilo. Ye akýmsi zázrakom prežila a náraz ju vymrštil z lietadla von. Keď prišli záchranné jednotky, jedno z áut prešlo po tele dievčaťa. Nezomrela teda na následky pádu lietadla ale na následky poranení spôsobených záchranármi. Dievča údajne ležalo v tráve a bolo pokryté penou, ktorou sa hasiči snažili uhasiť trosky lietadla.

Pohltený

V roku 2013 sa odohralo aj ďalšie nešťastie, dom postavený v roku 1970 z ničoho nič pohltila obrovská jama, ktorá sa vytvorila za domom na Floride. Do jamy spadla spálňa a práve v nej sa nachádzal Jeff Bush. Aj keď sa o to pokúšal jeho brat Jeremy aj záchranné jednotky, Jeffovo telo sa nikdy nepodarilo nájsť.

Uvarenie zaživa

V decembri v roku 2002 sa Michael Wright pobil so svojím kamarátom Seanom, pretože si myslel, že mu chce prebrať priateľku. Bitka sa zomlela rýchlo a svedkovia tvrdia, že Sean spadol do kanála, v ktorom bola v tom čase vriaca voda z prasknutého potrubia. Voda dosahovala teplotu 148°C a odborníci sa neskôr zhodli na tom, že Sean sa uvaril, kým bol ešte pri vedomí.

Popravený kravou

Joao Maria de Souza zomrel skutočne bizarným spôsobom. Z farmy neďaleko jeho domova utiekla krava a z kopca sa jej podarilo vyšplhať na strechu domu. Strecha sa však prepadla a krava padla priamo na spiaceho Souzu. Previezli ho do nemocnice zdanlivo len so zlomenou nohou. Muž sa však už vyšetrenia nedočkal, zomrel totiž na následky vnútorného krvácania.

Pozri aj: Len pre silné žalúdky. Zamestnanci pohrebných služieb prezradili 15+ najzvláštnejších faktov o smrti a o mŕtvych telách

facts
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov