Foto: twitter.com/putang_gang

Toto video sa stalo v priebehu niekoľkých dní virálnym.

…a my sa vôbec nečudujeme. Určite sa vám už niekedy stalo, že ste niekomu napísali a očakávali ste okamžitú odpoveď, ktorá však neprichádzala. V podobnej situácii sa ocitla aj 21-ročná Paulina, vysporiadala sa s ňou však po svojom.

Článok pokračuje pod videom ↓

Nielen muži dokážu byť precitlivení, keď ide o jedlo, podobne sú na tom aj ženy. 21-ročná Paulina Ramirez napísala svojmu priateľovi, Georgeovi Gironovi, že by spolu mohli ísť na večeru. Ten jej však neodpisoval a ako sa hovorí — hladný človek je zlý človek — reakcia na seba nenechala dlho čakať. 

Paulina využila dlhú hodinu, počas ktorej sa George neozýval, po svojom — vytvorila pátracie video s názvom Where the F*** is George (preklad zvládnete sami). Keď ho však robila, určite jej nenapadlo, akým hitom sa stane. 

Ako sama hovorí, mala jediný cieľ — pobaviť svojho priateľa. Video sa však stalo virálnym hneď, ako ho zverejnila. Do dnes ho videlo viac ako 1,4 milióna ľudí, má 50 tisíc retweetov a viac ako 160 tisíc lajkov. 

A ako to celé dopadlo? Možno vás to ani neprekvapí, no jej priateľ George jednoducho spal. Po prebudení ho video poriadne pobavilo, napriek tomu sa však nájdu aj ľudia, ktorí ho vzali až priveľmi vážne a Paulinu označili za posadnutú či príliš žiarlivú. 

Samozrejme však išlo len o vtip a my si myslíme, že sa skutočne podaril. Nakoniec, posúďte sami. Príjemnú zábavu 🙂 

indy100
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov