Ako zistíte, že len plytváte svojím i jeho časom?

Možno teraz sa vám zdá byť všetko (takmer) dokonalé. Síce určite cítite nejaké pochybnosti, no keďže ho úprimne milujete, vždy ich s úsmevom na tvári zmetiete pod koberec. Ignorovať varovné signály je však nesprávne…

Článok pokračuje pod videom ↓

Týchto 13 znamení je totiž dôkazom toho, že muž, s ktorým ste vo vzťahu, nie je láskou vášho života a skôr či neskôr by sa váš vzťah rozpadol.

#1 Nie je láskou vášho života, ak sa pri ňom nedokážete uvoľniť

Neustále sa ho snažíte zaujať a nie ste pri ňom sama sebou. V tomto prípade je však dôležité odpovedať si na otázku, či to vyžaduje on, alebo či to robíte z dôvodu, že máte problém ukázať svoju pravú tvár.

#2 Nie je láskou vášho života, ak nemáte rovnaké očakávania

Či už ohľadom súčasnosti alebo spoločnej budúcnosti. Neostávajte s ním len preto, že veríte, že tie jeho očakávania či plány sa vám podarí zmeniť. Každý by mal vo vzťahu ostať sám sebou.

Photo by Parker Whitson on Unsplash

#3 Nie je láskou vášho života, ak sa spolu nemáte o čom rozprávať

Možno vám je spolu dobre na dovolenke či vonku s partiou, no keď nečinne ostanete sami, nemáte si čo povedať. Komunikácia je však kľúčovým prvkom, bez ktorého žiaden dlhodobý vzťah fungovať nemôže.

#4 Nie je láskou vášho života, ak ste úplne iní

V mnohých prípadoch sa síce potvrdilo, že protiklady sa priťahujú, no fyzická príťažlivosť nie je niečím, čo váš vzťah dokáže udržať pokope dlhodobo.

#5 Nie je láskou vášho života, ak vás berie len ako náplasť na svoje srdce

Ak s vami začal chodiť krátko po bolestivom rozchode, vedzte, že pravdepodobne zohrávate len úlohu náplaste na jeho srdce. Nedúfajte, že sa to zmení.

Photo by
Daniel Apodaca on Unsplash

#6 Nie je láskou vášho života, ak vás odmieta predstaviť svojim priateľom či rodine

Ak by to s vami myslel vážne, prípadne ak by sa za váš vzťah nehanbil, určite by to už urobil. Skúste sa s ním otvorene porozprávať o tom, prečo sa tomu bráni.

#7 Nie je láskou vášho života, ak ste svojim priateľom či rodine nepredstavili vy jeho

Rovnaký prípad, akurát v opačnom garde. Ako si spolu chcete predstaviť spoločnú budúcnosť, keď sa vyhýbate tomuto kroku?

#8 Nie je láskou vášho života, ak sa s ním necítite dobre

Ženská intuícia vo väčšine prípadov neklame. Racionálne to možno vysvetliť neviete, no ak sa pri ňom jednoducho necítite dobre a máte zlú predtuchu, nepokúšajte osud.

pixabay.com

#9 Nie je láskou vášho života, ak vo vás vyvoláva úzkostné pocity

Každá myšlienka naňho by vám mala vyvolať úsmev na tvári a radosť v srdci. Ak vás každé pomyslenie naňho privádza k úzkosti, určite to ten pravý nebude.

#10 Nie je láskou vášho života, ak zradil vašu dôveru

V tomto prípade niet o čom diskutovať. Ak to bol schopný spraviť teraz, bez mihnutia oka by to spravil aj o niekoľko rokov.

#11 Nie je láskou vášho života, ak sa nespráva ako dospelý

Nech už ide o akúkoľvek oblasť, nechcete sa predsa stať opatrovateľkou dieťaťa, ktoré uviazlo v tele dospelého muža.

#12 Nie je láskou vášho života, ak je emocionálne nevyzretý

“Nevedel som, že ti to bude vadiť, “ alebo “Nevedel som, že ťa to zraní…” Ak tieto vety počúvate pričasto, pravdepodobne máte dočinenia s niekým, koho emocionálny rozsah je zatiaľ prinízky.

pexels.com

#13 Nie je láskou vášho života, ak sa s vami odmieta rozprávať o budúcnosti

Tvrdí, že sa ho nemáte pýtať na budúcnosť, pretože nevie ani to, kde bude zajtra? Vtom prípade naozaj nemôžete čakať, že sa to kvôli vám v dohľadnej dobe zmení.

Pozri aj: Toto je 8 spôsobov, ako prestať milovať niekoho, kto o to aj tak nestojí

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov