Hovorí sa, že ženám je niekedy ťažké porozumieť.

Tiež sa zvykne hovoriť, že ženy samé nevedia, čo vlastne chcú – a to ani vo vzťahoch či pri mužoch. To však nie je až také náročné pochopiť. Väčšina žien totiž u muža hľadá práve týchto 12 kvalít. Samozrejme, nikto nie je dokonalý a všetkých 12 len sotva nájdeme u jediného muža. Ak však disponujete aspoň niektorými, na úspech u žien ste priam predurčení (aj keď si to niektoré možno nepriznajú). 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Svaly

Viete, ako sa to hovorí – vôbec ich nemusíte mať. Ale pokojne môžete.

#2 Zmysel pre humor

Tak ten by ste mať určite mali. Samozrejme, v tej správnej miere. Niekedy je však nevyhnutné brať niektoré veci s humorom.

#3 Starostlivosť

Každý človek by chcel pocítiť, že je pri niekom, kto sa oňho s radosťou postará a je pozorný. Žena túto vlastnosť pri mužovi vníma aj tak, že je veľkým plusom v prípade budúceho rodičovstva.

#4 Energickosť

Tak, ako muži nemajú radi pasívne ženy, tak ani ženy nemajú rady lenivých mužov. Ak z vás vyžaruje energia, entuziazmus a ambicióznosť, na ženy to pôsobí ako magnet.

https://www.instagram.com/p/8qjI0FrIlX/

#5 Romantika

Nech sa žena hrá na akokoľvek chladnú ľadovú kráľovnú, pravdou je, že romantické gestá vedia roztopiť aj to najchladnejšie srdce. A niektoré rovno priznáme „prahnutie“ po romantike. Aj to robí predsa ženy ženami.

#6 Jedinečnosť

Ani muži nemajú v láske „tuctové“ ženy, ktoré sa od tých iných ničím nelíšia. Rovnako to platí aj naopak. Žena sa do vás zamiluje, len ak pre ňu budete niečím výnimoční.

#7 Spoľahlivosť

Je to jednoduché. Žena sa pri vás jednoducho musí cítiť bezpečne. Musí cítiť, že vaša náruč je tým najbezpečnejším prístavom.

#8 Porozumenie

Ak bude mať muž hoci aj všetky z týchto kvalít, no žena si s ním nebude rozumieť, dlhodobý a šťastný vzťah z toho určite nebude. Najkrajšie je to vtedy, ak ste si navzájom aj najlepšími priateľmi.

#9 Gentlemanské spôsoby

Samozrejme, že gentlemana môže hľadať len pravá dáma. Tým stále záleží na „dobrých spôsoboch“. Nemusíte mať smoking a luxusné hodinky, stačí, ak jej v reštaurácii odsuniete stoličku, alebo keď jej požiačate svoju bundu, keď jej pri večernej prechádzke bude zima.

View this post on Instagram

Be a gentleman. Always. #fellowgent

A post shared by Fellow Gent (@fellowgent) on

#10 Zručnosť

Nemusíte mať schopnosť opraviť celú vodoinštaláciu, ak sa niečo pokazí. Ak však nedokážete vymeniť ani žiarovku či opraviť kvapkajúci kohútik, môže to byť malé „mínus“.

#11 Inteligencia

…a potom sú ženy, ktorým nezáleží na tom, či máte svaly a ani na tom, či dokážete opraviť kvapkajúci kohútik. To, čo ocenia najviac je, ak sa s vami budú môcť porozprávať o filozofii, o knihách či hoci aj o vzniku Zeme.

https://www.instagram.com/p/3_xDZppSkq/

Pozri aj: 20 vecí, na ktorých ženám veľmi záleží (aj keď si to muži nemyslia)

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov