Foto: Photo by Ric Rodrigues from Pexels

Nad týmto sa už zamýšľala nejedna žena.

“Potrebujem viac priestoru”. Túto vetu si od svojho partnera vypočula už nejedna žena. Ak k nim patríte aj vy, určite vás bude zaujímať, čo ňou vlastne muži môžu myslieť. A kto by na túto otázku vedel odpovedať lepšie, než oni sami. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango sa na to preto opýtal 10 mužov a tu sú ich úprimné odpovede. 

#1 “Tá veta jednoducho musí mať nejaký kontext, nedá sa vysvetliť takto vo všeobecnosti. Ak to napríklad muž povie po nejakej hádke, môže to znamenať, že sa chce rozísť. Môže to však znamenať aj to, že potrebuje byť chvíľu sám, aby mohol nad všetkým popremýšľať.”

#2 “Keď to muž povie, znamená to, že potrebuje priestor na to, aby si usporiadal svoje pocity. Alebo jednoducho len chce pauzu, aby si mohol užiť prítomnosť iných žien.”

#3 “Keď to poviem, myslím tým, že potrebujem získať odstup od danej situácie – aby som zistil, kam to celé smeruje.”

#4 “Znamená to, že muž chce byť sám, alebo aspoň práve nechce byť s tou osobou, ktorej to hovorí.”

#5 “Konkrétne u mňa to znamená, že potrebujem byť sám možno niekoľko dní, ale väčšinou len niekoľko hodín. Zrejme som len naštvaný a potrebujem sa upokojiť.”

Photo by Keegan Houser from Pexels

#6 “Naposledy som to povedal žene, ktorá so mnou chcela tráviť naozaj každú jednu sekundu – chcela so mnou pomaly ísť aj na toaletu.” 

#7 “Nikdy som to nikomu nepovedal a ľudia, ktorí túto vetu používajú, mi prídu zvláštni…”

#8 “Potrebujem samotu.”

#9 “Hovorím to vtedy, keď na mňa niekto priveľmi tlačí. Potrebujem svoj vlastný život a potrebujem, aby mi partnerka verila.”

#10 “Keď to poviem, potrebujem čas na to, aby som bol sám. Keď to niekto nie je schopný či ochotný akceptovať, v mojom živote nemá čo hľadať.”

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov