Foto: SITA/AP

Johnny Depp podľa nových dokumentov trpí erektilnou dysfunkciou, následkom čoho je agresívnejší.

Doteraz neodhalené súdne dokumenty tvrdia, že Johnny Depp trpí erektilnou dysfunkcou. Právnici Amber Heard tvrdia, že práve to zapríčinilo, že sa k nej správal agresívne, bol nervózny a podráždený.

Článok pokračuje pod videom ↓

Podľa herečky trpí Depp erektilnou dysfunkciou

Johnny Depp podľa nedávno odhalených dokumentov trpí erektilnou dysfunkciou, čo viedlo k tomu, že Amber Heard napadol a sexuálne ju zneužil fľašou od alkoholu. Podľa portálu Daily Mail právnici Amber Heard tvrdia, že práve tento zdravotný problém zapríčinil, že sa Depp správal mimoriadne agresívne.

Amber dodáva, že Depp na poruchu užíval lieky, nedokázal však podať želaný výkon. Frustráciu a hnev si preto vybíjal na nej. Niekoľkokrát ju sotil na posteľ a agresívne sa na ňu vrhol. Vraj veľa času trávil popíjaním s jej otcom Davidom Heardom, ale aj so spevákom Marilynom Mansonom. Následne sa domov vrátil opitý a ešte agresívnejší.

Foto: SITA/AP

Herečke sa nepozdáva ani to, že jej Depp sľuboval, že sa o ňu postará, napokon sa však po finančnej stránke o seba musela starať celkom sama. Johnny ma chcel úplne vlastniť, hádal sa so mnou kvôli každej práci,“ tvrdí Amber. O pracujúcich herečkách sa vraj Depp vyjadroval úplne nechutným spôsobom. Byť herečkou je pre neho jednoducho hriech.

Mohla získať milióny, teraz ich musí sama vyplatiť

Ešte počas súdneho procesu v máji Amber tvrdila, že sa jej Depp v roku 2015 vyhrážal, že jej rozseká tvár a znásilnil ju fľaškou. Vraj nič necítila a nevedela, či sa fľaša v jej tele nerozbila. Podľa súdnych dokumentov sa mal útok odohrať v rovnakom čase, kedy Depp skončil s vážne poraneným prstom. K poraneniu malo dôjsť po tom, čo po ňom Amber hodila fľašu.

Foto: SITA/AP

Depp obvinenia zo sexuálneho napadnutia popiera. Dokumenty okrem iného odhalili aj to, že Amber mohla získať z rozvodového konania s Deppom milióny dolárov, no nestalo sa tak. V tom čase totiž Depp natáčal Pirátov z Karibiku a jeho zárobok činil 33 miliónov dolárov, polovica z toho mohla patriť Amber. Herečka však ignorovala svoj právny tím, ktorý jej radil, aby ho v tomto prípade nežalovala.

Amber Heard tak teraz nielenže prišla o milióny, ale po niekoľkotýždňovom súdnom procese sama musí Deppovi zaplatiť vyše 8 miliónov dolárov. Herečka sa ale odvolala a vyzerá to tak, že o konflikte hviezdnej dvojice budeme ešte počuť.

Uložiť článok

Najnovšie články