Foto: MovieStillsDB

Šéf spoločnosti Disney oznámil, že prerábky čaká mnoho známych titulov.

Disney oznámil, že v rámci príchodu jeho streamovacej služby Disney+ sa môžeme tešiť aj na rebooty klasických milovaných filmov ako Sám doma či Noc v múzeu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako upozorňuje portál LAD Bible, Bob Iger (šéf spoločnosti, pozn. red.) zmienil, že nové šaty dostanú v prvej rade tri série, ktorými sú Sám doma, Noc v múzeu a Denník slabocha (lepšie známy v českom znení ako Deník malého poseroutky). Nové filmy budú určené pre mladšiu generáciu, keďže súčasní deti by nemuseli chápať to, ako mohla rodina zabudnúť na Kevina, keď im mohol jednoducho poslať správu.

Zatiaľ nie je jasné, ako chce Disney zapracovať Sám doma do moderného sveta, ale zrejme sa nemusíme obávať toho, že Kevin bude dokumentovať svoje dobrodružstvá na Insta Stories. Snáď. Táto situácia však pripomína milé vianočné prekvapenie, v ktorom si zahral sám Macaulay Culkin. V reklame na Google Assistant sa Kevin ocitol opäť sám doma, lenže tentokrát bol tridsiatnik a mal k dispozícii užitočného pomocníka. Hlasové zadávanie.

Nie všetci sú spokojní

Niektorí ľudia už však na Twitteri stihli vyjadriť svoje znepokojenie nad oživovaním týchto titulov. Ťažko sa im totiž v roli Kevina predstavuje niekto iný ako ikonický Macaulay. Problém robí mladým ľuďom aj to, že Noc v múzeu a Denník slabocha nie sú tak staré, aby si pýtali novú verziu. Dôvody, ktoré však Disney uvádza, sú pochopiteľné a tak nám len zostáva dúfať, že výsledok bude aspoň z polovice tak úžasný, ako pôvodné filmy.

Technológie stihli v priebehu posledných rokov napredovať raketovým tempom a tak môže byť skutočne zaujímavé vidieť, ako by špeciálne efekty oživili filmy ako práve Noc v múzeu. Nehovoriac o desivých úrazoch, ktoré v Sám doma utŕžili Harry a Marv. Na zmieňovanej streanmovacej službe Disney+ budeme môcť nájsť aj všetky marvelovky, Star Wars filmy alebo Simpsonovcov. Určite sa teda máme na čo tešiť.

ladbible.com
Uložiť článok

Najnovšie články