V súčasnosti vôbec nie je jednoduché opustiť dav a postaviť sa za vlastný názor.

Chceme, aby nás ľudia mali radi, chceme niekam patriť. Nie každý sa však dokáže len prizerať a nechať sa unášať davom. Takým ľuďom hovoríme vlci. Vlk je silné zviera a prirovnáva sa k bojovníkovi. Stráži si, čo mu patrí a aj najsilnejšiu búrku prečká s pokojom a trpezlivosťou. Ste vlkom medzi ovcami aj vy?

Článok pokračuje pod videom ↓

Vedia byť krutí a vytrvalí

Keď sa vlk pustí za svojou obeťou alebo chráni svoju svorku, vie byť nesmierne krutý a vytrvalý. Ak ste aj vy ochotní brániť svoju rodinu za akúkoľvek cenu, kúsok vlčej duše vám jednoznačne nechýba.

Nedávate druhé šance

Vlk nepozná ľútosť. Vie, že kto sklamal, nezaslúži si druhú šancu.

Máte svoju hrdosť, no dokážete sa učiť od iných

Hrdosť neznamená myslieť si, že vám patrí celý svet. Znamená to neklaňať sa pred tými, ktorí si to nezaslúžia, no učiť sa od tých, ktorí sú lepší. Je dôležité dokázať sa učiť od iných, no zároveň sa nenechať ponižovať.

unsplash.com

Ste odvážni

Vlk je nebojácna bytosť a nenechá sa len tak niečím zastrašiť. Nenechajte sa zastrašovať, prijmite svoju jedinečnosť a buďte, kým ste, nech sa vás spoločnosť akokoľvek snaží zmeniť tak, aby ste zapadali do šablóny.

Odhodlanie

Ak sa vlk pustí za svojou obeťou, dokáže sa prispôsobiť podmienkam, ostáva však vytrvalý a nevzdáva sa. Ak chcete niečo dosiahnuť, buďte ako vlk, sústreďte sa na svoj cieľ a nepoľavujte, nevzdávajte sa.

Slobodná duša

Vlci nenávidia okovy, sú to bytosti, ktoré potrebujú slobodu. Tak isto aj človek, ktorý má v sebe kúsok vlčej duše, potrebuje mať voľnosť a nerád sa iným podriaďuje.

Samota

Aj keď sa vlk drží svojej svorky, na konci dňa je najradšej, keď sa môže niekam utiahnuť sám. Tiež ste niekedy radi, keď môžete byť sami? Ten pokoj je neoceniteľný.

pixabay.com

Prirodzený vodca

Vlk je prirodzený vodca, ktorý stanovuje pravidlá a chráni svoju svorku. A čo vy? Necháte sa viesť alebo ste radšej sami vo vedení?

Spravodlivosť

Vlk nemá predsudky, správa sa k iným tak, ako si zaslúžia. Na rozdiel od mnohých ľudí, ktorých myslenie podlieha predsudkom takmer na každom kroku.

Nočný tvor

Vlk je nočný tvor a rád sa ukrýva v temných tieňoch. Ak aj vy máte radšej nočné hodiny a užívate si pokoj, ktorý poskytujú, máte v sebe kúsok vlka.

Chráni si, čo mu patrí

Pre svoju svorku urobí vlk čokoľvek, pokojne za ňu položí aj život. Človek, ktorý je na tom podobne, má k vlčej povahe bližšie, ako by sa mohlo zdať.

Koľko z vlčej duše v sebe ukrývate vy?

Pozri aj: Robte ich každý deň a sledujte, čo sa stane. Toto je 13 každodenných zvykov, ktoré vám môžu zmeniť život

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov