Nie je to pekné, ale je to tak.

Morálka a “dobré mravy” nám hovoria, že klamať svojmu partnerovi je naozaj nesprávne, nemorálne a podlé. A aj keď veľakrát tvrdíme, že akákoľvek pravda je lepšia, než milosrdná lož, sú určité situácie, v ktorých to tak nie je (aj keď si to odmietame pripustiť). Ak klame muž žene v týchto 6 veciach, nemusí to znamenať, že skončí v pekle. Môže to však znamenať, že práve zachránil svoj vzťah. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Keď stretne svoju bývalú priateľku

Každý má za sebou nejakú minulosť. Predošlé vzťahy však nie sú tým, čo by malo zasahovať do prítomnosti. Keď raz niečo jednoducho skončilo, malo to nejaký dôvod. Nie každá žena to však chápe a viaceré by za obyčajným, náhodným stretnutím mohli hľadať niečo viac. Ak o nič nešlo, nie je dôvod víriť pokojné vody.

To, koľko žien mal v posteli predtým

Táto téma by vo vzťahoch nemala byť otváraná. Muži toto číslo aj tak radi skresľujú – ak mali partneriek veľa, radšej z neho uberú, ak ich bolo naopak primálo, radi k nemu niečo pridajú. A žena to predsa vedieť nepotrebuje.

To, či si mu páči outfit jeho partnerky

Ak sa mužovi outfit jeho partnerky páči, povie jej to aj bez toho, aby sa na to “nenápadne” opýtala. Naopak, ak sa mu nepáči, pravdepodobne to narovinu aj tak nepovie – vie totiž, že jeho názor by mohol spôsobiť 3. svetovú vojnu.

pixabay.com

Keď sa mu nepáči darček, ktorý od svojej partnerky dostal

Určite ho vyberala s láskou, so záujmom a so snahou urobiť mu ním čo najväčšiu radosť. Každého by mrzelo, ak by to nevyšlo. Niekedy je preto lepšie tváriť sa, že šlo o dobrý výber.

Keď nie je spokojný s výkonom svojej partnerky v posteli

Samozrejme, ak ide o dlhodobú nepokojnosť, je na mieste porozprávať sa o tom. Ak však išlo len o “jednorazové” zlyhanie, je lepšie nechať si to pre seba. Ženy v posteli taktiež predstierajú – a to oveľa častejšie, než by si ktorýkoľvek muž myslel.

Keď si myslí, že najlepšia priateľka jeho partnerky je naozaj sexy

Toto pravdepodobne tiež nie je vec, ktorú by chcela žena počuť od muža, s ktorým je v dlhodobom vzťahu. Zrejme to platí aj obrátene – asi žiaden muž by nechcel vedieť, že jeho najlepší kamarát priťahuje jeho priateľku.

Pozri aj: 9 pravidiel pre šťastný rodinný či partnerský život, ktoré naozaj nefungujú

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov