Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, že aj držanie volantu pri šoférovaní môže o vás čo-to prezradiť?

Väčšina šoférov, najmä tých skúsených, riadi svoje auto takmer nevedomky, čo platí aj pre pozíciu ich rúk pri držaní volantu. Kto by to bol povedal, že aj spôsob držania rúk môže prezradiť niečo o danom človeku. Nájdeš sa v týchto charakteristikách aj ty?

Článok pokračuje pod videom ↓

Minimalista

brightside.me

Snažíš sa žiť čo najjednoduchšie. Preferuješ pár blízkych priateľov pred početnejšou spoločnosťou. Neznamená to, že si nudný, ľudia dokážu oceniť tvoj štýl a to, že zo života nerobíš drámu.

Logik

brightside.me

Patríš k veľmi rozumným ľuďom. Tvoja rodina na tebe oceňuje tvoju spoľahlivosť a schopnosť robiť správne rozhodnutia. Často mávaš zmeny nálad, no snažíš sa držať ich pod kontrolou.

Mierotvorca

brightside.me

Si typ človeka, ktorý nevie vystáť konflikty. Ak by si niekedy mal zvýšiť hlas, bolo by to len zriedkavo. Nevieš zniesť nepriateľstvo medzi ľuďmi a problémy riešiš mierovou cestou.

Perfekcionista

brightside.me

Pri šoférovaní umiestňuješ svoje ruky presne tak, ako ťa to učili v autoškole, pretože tak to má byť. Tvoje motto znie: „Všetko by sa malo robiť podľa správnosti„. A vďaka tomu si v živote aj úspešný. Ostatní ľudia chcú byť ako ty.

Panikár

brightside.me

Často bojuješ s úzkosťou. Svoju prácu si skontroluješ aj dva-tri razy, aby si sa presvedčil, že je všetko v poriadku. Členovia tvojej rodiny sa ťa vždy snažia upokojiť, pretože vedia, aký úžasný človek si naozaj.

Dobrodruh

brightside.me

Dobrodružstvo máš v krvi, či už je to zoskok padákom, zoskok z mosta, off road jazda alebo plávanie so žralokmi, to sú tie pravé aktivity pre teba. Možno, že tvoji najbližší a najdrahší nezdieľajú rovnaký životný štýl ako ty, ale zato ho rešpektujú.

Šéf

brightside.me

Si rodený vodca, ktorý ľahko preberá zodpovednosť. Ľudia ťa považujú za mentora a dôverujú ti. V práci si neustále chválený za tvoje vodcovské schopnosti.

Živiteľ rodiny

brightside.me

Ostatní ťa majú radi, pretože cítia tvoju láskavosť a starostlivosť. Si človek, ktorý sa teší z úspechov svojich blízkych a vieš ich podporiť aj v prípade neúspechu. Nechceš sa ujať vedenia. Zatiaľ čo ostatní sa pokúšajú bojovať so životom a meniť ho, ty ho berieš taký, aký je.

Pokojný človek

brightside.me

Pre teba je typický tvoj pokoj. Zostávaš pokojný v každej situácii. Žiješ tak, akoby každý deň bol voľným dňom a nechceš nič zmeniť. Tvoji blízki k tebe prídu, keď si chcú skutočne oddýchnuť.

Buldozér

brightside.me

Si veľmi zaneprázdnený človek a nemáš čas na tých, ktorí ti stoja v ceste. Tvoji blízki obdivujú tvoju rozhodnosť a ambicióznu povahu a vedia, že sa vždy na teba môžu obrátiť.

Pozri aj: TEST: Čo o vás prezrádza poloha, v ktorej zaspávate najčastejšie?

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov