Počuli ste niekedy hlášku, že ak sa povolia homosexuálne manželstvá, čoskoro sa ľudia budú ženiť so zvieratami?

Nuž, ľudia sú zvláštne tvory a sobáše so zvieratami a neživými objektmi už uzatvárajú. V týchto desiatich prípadoch povedal svoje „áno“ len jeden z partnerov.

Článok pokračuje pod videom ↓

Svadba s kravou

Istého 18 ročného zamilovaného obyvateľa ostrova Bali, Nguraha Alita, pristihli v delikátnej situácii so susedovou kravou. Samozrejme, chlapca sa hneď pýtali, čo to s tou kravou robil. Ngurah tvrdil, že svoju zvieraciu partnerku vníma ako krásnu ženu, ktorá s ním flirtovala a zvádzala ho.

Istý múdry muž povedal, že každý trest by mal zodpovedať vykonanému zločinu. Chlapcovi teda vymerali naozaj zvláštny trest. S kravou sa musel oženiť. Ngurah bol zo svadby údajne taký vystresovaný, že počas nej odpadol. Nevesta sa rozhodla, že sa k tomu nevyjadrí. Po ceremónii však obyvatelia rozhodli, že nevesta je nečistá, odviedli ju a utopili. Aby z Alita zmyli jeho hriech, bol taktiež rituálne očistený.

pexels.com

Koza

V roku 2006 médiá obletel prípad muža zo Sudánu, ktorý sa oženil s kozou. Podobne ako Alita, aj Charlesa Tombeho pristihli so zvieraťom in flagrante a rada starších rozhodla, že sa s ňou musí oženiť. Rada to však brala skôr s humorom, než ako závažný trest, aj keď trvali na tom, aby Tombe zaplatil majiteľovi za kozu veno.

Ak by sa majiteľ kozy rozhodol, že Tombeho nahlási na polícii za beštialitu, mal by na to právo. Keďže však prípad prevzala rada starších, Tombe vyviazol s miernejším trestom. Manželský zväzok však nemal dlhé trvanie, keďže nevesta neposlúchala manželove rady, zhltla igelitovú tašku a zadusila sa.

pexels.com

Eiffelova veža

Erika Eiffelová, pôvodným menom LaBrie, je najslávnejšou osobou, ktorá sa vydala za neživý objekt. Stalo sa tak v roku 2007 po trojročnom intenzívnom vzťahu. Šťastne vydatá je dodnes a preslávila sa hlavne tým, že pre založila webovú stránku pre objektofilov, ako je ona.

Ako objektofili upozorňujú, nejde o sexuálny vzťah, ale hlboké emocionálne pripútanie. Pani Eiffelová bola predtým vo vzťahu s lukom, s ktorým súťažila a dala mu meno Lance.

listverse.com

Pes

Doteraz spomínané sobáše so zvieratami boli za trest, sú však aj také, ktoré vznikli z čírej zvieraco-ľudskej lásky. Jedného pekného dňa sa mladík menom Joseph Guiso prechádzal so svojim psom v Toowoombe v Austrálii, keď videl, ako tam prebieha sobáš. Vtedy vzkrsol v jeho hlave nápad, že sa ožení. So svojou sučkou labradora Honey.

Oženil sa s ňou v tom istom parku za prítomnosti rodiny a blízkych priateľov, prečítal svoj sľub a sľúbil jej oddanosť a lásku. Guiso reportérov ubezpečil, že ich láska nie je fyzická. Či už ide o fyzickú, alebo psychickú lásku k zvieraťu, je to zoofília.

listverse.com

Nákladné auto

Maria Griffin z Kalifornie sa obávala, že je asexuálna, keďže roky nepociťovala sexuálnu príťažlivosť k žiadnej osobe. Tvrdí, že svoj prvý orgazmus zažila s myšlienkami na budovu Chrysler Building. A po čase sa u nej objavili city k dopravným prostriedkom, hlavne k food truckom. Už viac nebola ochotná predstierať náklonnosť k mužom. Kúpila si Ford a vydala sa za neho. Na medové týždne vyrazili do kempu. Maria tvrdí, že ich sexuálny život je zdravý a uspokojivý.

listverse.com

Berlínsky múr

Eija- Riitta Berliner- Mauer bola prvou ženou, ktorá otvorene prehovorila o svojej láske k neživému objektu. Práve ona zaviedla pojem objektosexulita. Do berlínskeho múru sa zamilovala už ako dieťa, keď ho videla v televízii. Múr odvtedy navštívila mnohokrát a v roku 1979 sa za neho vydala.

Z bezpečnostných dôvodov nebolo možné, aby svoju lásku voči múru prejavovala fyzicky, navštevovala ho však tak často, ako to len bolo možné. Keď bol múr v roku 1989 zbúraný, Nemecko oslavovalo, Eija- Riitta však oplakávala svojho manžela. Odvtedy múr nenavštívila, na jeho počesť má však doma niekoľko modelov.

listverse.com

Mačka

Keď 15 ročná mačka Cecilia ochorela, jej majiteľ Uwe Mitzscherlich ju vzal k veterinárovi. Keď sa Uwe dozvedel, že jeho mačke už neostáva veľa času (trpela nadváhou a astmou), rozhodol sa ich vzťah zlegalizovať. Na ceremóniu si najal herečku, ktorá ich oddala. Majitelia mačiek asi pochopia, prečo sa nevesta na fotkách netvári práve nadšene. Ďalší osud Cecilie nie je známy.

listverse.com

Vankúš

Lee Jin- guy sa oženil s vankúšom, ktorému sa hovorí dakimakura. Často sú na ňom vytlačené anime postavy a slúži osamelým objímačom na dlhé noci. Na Leeho vankúši je jeho obľúbená postava Fate Testarossa. Po tom, čo s ňou Lee trávil dostatok času, brával ju do reštaurácií a do parkov, rozhodol sa, že sa s Fate ožení. Ceremónia sa konala v roku 2008 v tradičnom štýle. Keďže povlečenie na vankúše treba občas aj vyprať a Fate zrejme jedného dňa vybledne, je otázne, ako dlho bude ich manželstvo trvať.

listverse.com

Delfín

Sharon Tendler sa za delfína menom Cindy vydala v izraelskom meste Eilat. Aj keď sa delfín volá Cindy, nejde o sobáš homosexuálneho páru. V skutočnosti je totiž Cindy dominantný samec a vodcom skupinky delfínov žijúcich v okolí útesu. Keď sa Sharon zamilovala, navštevovala Izrael niekoľkokrát ročne, aby svojho manžela mohla vidieť.

Po 14 rokoch návštev sa Sharon odhodlala požiadať Cindy (prostredníctvom ošetrovateľa) o ruku (o plutvu). Sharon si s manželom vymenila sľuby a pár rýb pred tým, než ho ako manželka prvýkrát pobozkala. Tento príbeh však nemá šťastný koniec. Cindy umrel na starobu.

listverse.com

Mŕtva priateľka

Doterajšie prípady môžu byť šokujúce, alebo komické, tento je však z mnohých dôvodov tragický. Chadil Deffy a Sarinya Kamsook spolu chodili desať rokov po tom, čo sa stretli na univerzite. Keď ho Sarinya požiadala, aby sa vzali, odmietol a tvrdil, že má veľa práce.

listverse.com

V januári 2012 však Sarinya zahynula počas autonehody. Deffyho priatelia tvrdia, že sa rozhodol oženiť so Sarinyou po jej smrti, aby tak napravil to, že ju odmietol, kým žila. Sobáš sa konal v rovnaký deň, ako pohreb. Deffy jej navliekol na prst prsteň a nevestu pobozkal. Po tom, čo na internete zverejnil fotografie aj video zo sobáša, obvinili ho, že tak konal kvôli publicite, vyzerá to však, že úlohu tu zohrali skutočné a úprimné emócie.

Pozri aj: Prepichnutie lebky tyčou či klinec do srdca. Týchto 10 ľudí prežilo situácie, ktoré sú ako vystrihnuté z hororových filmov

listverse
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov