Každý z nás už stretol niekoho, koho považuje prinajmenšom za zvláštneho.

Horšie je, pokiaľ je ten človek členom rodiny, pretože rodinu si človek nevyberá. Nech je člen rodiny akokoľvek zvláštny, niekedy sa jednoducho nevyhnete stretnutiu s ním. Užívatelia Redditu sa rozhodli, že sa podelia o zážitky s tými napodivnejšími príbuznými. Na ich mieste by ste sa jednoznačne ocitnúť nechceli.

Článok pokračuje pod videom ↓

Násilnícky strýko

Môj strýko už nežije, znásilnil však nejedného človeka, vrátane vlastnej matky a tety. Nikto s tým však nikdy nič neurobil a vždy, keď sa o ňom niekto zmieni, hovorím svojej žene, aký som rád, že je už mŕtvy a ja pred ním nemusím chrániť ju a naše deti. Najviac ma desí fakt, že môj starý otec o tom určite vedel, naďalej sa však tváril, že je to jeho milovaný syn, až do posledného dňa, kedy sa upil na smrť. Mama neustále hovorí niečo o odpúšťaní, neviem však, ako sa cíti v skutočnosti.

Foto: unsplash

Kňaz

Môj strýko je evanjelický kňaz a zakaždým, keď sa rozprávame, nikdy mi nepozrie do tváre. Celý čas mi pozerá na prsia a nezabudne poznamenať, že vyzerám celkom ako jeho žena, keď bola mladá. So sestrou sme si dohodli únikový plán, keby to bolo potrebné.

Ruky preč

Mám strýka, ktorý vždy príde a všetky dievčatá v rodine tľapne pri stretnutí po zadku s komentárom, že sme už plnšie. Má dcéry v teenagerskom veku a všetci si myslia, že je to len priateľské gesto. Ja si však myslím, že jeho správanie nie je v poriadku.

Otrava

Moja teta otrávila moju sesternicu, trpela totiž Munchausenovým syndrómom by proxy. Zdalo sa, že zomiera a všetci sme leteli cez pol krajiny, aby sme boli pri nej. V nemocnici však teta svojej dcére podávať jed nemohla a tak sa jej stav zlepšil, až ju napokon prepustili. O niekoľko rokov neskôr si teta oholila hlavu a tvrdila nám, že má rakovinu. Všetci sme jej verili až do chvíle, keď ju do nemocnice išiel navštíviť s kvetmi v ruke jej bývalý manžel len aby sa dozvedel, že nikoho s jej menom tam neliečia.

Foto: unsplash

Brat

Vďakyvzdanie je u nás každý rok hotovým peklom. Môj brat sa vždy s niekým poháda a napokon to celé skončí krikom a potom divným mlčaním počas večere. Tento rok sa však nezúčastní, pretože práve chodí s bývalou ženou nášho staršieho brata a tá má vstup do nášho domu zakázaný.

Rovnaké oblečenie

Moja teta a strýko sa vždy zladia, keď niekam idú, a tým nemyslím, že sa zladia farebne, ale majú oblečené presne to isté oblečenie len v inej veľkosti. Väčšinou je to košeľa s havajskou potlačou a kaki nohavice. Raz som videla tetu v šatách a strýka v saku, no ináč sa obliekajú vždy rovnako. Bizarné je, že majú identické dvojčatá, ktoré sú už teraz dospelé, no nenávideli nosiť rovnaké oblečenie už od detstva.

Pozri aj: Záhada rodiny Jamisonovcov: Zo dňa na deň celá rodina zmizla. Ich telá sa našli o štyri roky neskôr v rozklade

ranker
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov