Prvý týždeň, ktorý odštartoval jesenné časti kuchárskej šou, je síce za nami, no stále u mnohých divákov rezonuje. Televízia Joj totiž začala vo veľkom štýle a pekne zostra, keďže súčasťou pätice súťažiacich bola kontroverzná postavička a bývalá účastníčka Farmy Monika Haklová. Hoci nezanechala práve najlepší dojem, o búrlivú diskusiu na sociálnej sieti sa postaral tiež Simon, ktorý pri príprave polievky spravil jednu vec.
Mladý kuchár sa v priebehu týždňa ukázal ako poriadne prísny kritik, preto od neho ostatní účastníci Bez servítky čakali veľa. A aj keď si víťazstvo nakoniec uchmatla Klaudia, doteraz diváci reagujú a rozprávajú sa medzi sebou či to, čo spravil Simon, bolo správne. Súťažiaci sa totiž podelil o svoj malý zázrak v kuchyni, ktorými sú cibuľové šupky. Podľa neho totiž nepatria do koša, ale priamo do jedla.
Čo spravil súťažiaci?
Simon tak prekvapil nielen niektorých divákov, ale hlavne ostatných súťažiacich, ktorí ostali v nemom úžase. „Do vývaru dávam, samozrejme, aj šupky z cibule. To robí asi každý, lebo aj tá cibuľka tam spraví trošku chuť, viac takú lepšiu, by som povedal, aj farbu. A rovnako tam dávam šupky z koreňovej zeleniny a spravím z toho následne vývar,“ povedal mladý kuchár, a popritom, ako varil, zobral za hrsť šupiek a dal ich do polievky.
V reakciách sa ostatní zhodli na jednom. „Šupky z cibule by som možno využila ako nejakú ozdobu, jesť sa to podľa mňa nedá,“ uviedla Monika Haklová, ktorá spravila veľký rozruch vajíčkami nakladenými od muchy na rezni, a tiež nevábnou šľahačkou zo sódových bombičiek. „Ja to šupnem do koša, a dovidenia,“ poznamenala súťažiaca Boba.
Teraz je už jasné, že Monika nie je jediná, ktorá okorenila začiatok nových častí kuchárskej šou. Pridal sa k nej aj Simon, hoci on nespravil nič až také kontrovezné. Diváci sa však nestačili čudovať vyjadreniam ostatných súťažiacich, použitie šupiek zo zeleniny vo vývare totiž nie je ničím nezvyčajným. „Má pravdu, do vývaru patria šupky. Spoluúčinkujúce evidentne nemajú prehľad,“ dušovala sa jedna diváčka. „Ja tam tú cibuľu dám celú. Umyjem a šupnem do polievky,“ súhlasila s ňou ďalšia.
Diváci majú rozporuplné pocity
Budú vianočné trhy v Bratislave drahšie? Stánkarov zaťaží vyššia 23 % DPH, na ľudí tento rok čakajú aj výhodné ponuky
Mamička varí lacné jedlá, aby šetrila peniaze: Podľa ľudí je to ako krmivo pre psa, jej manžel sa správa zvláštne
Navštívili sme nádhernú dolinu a strašidelný hrad úplne zadarmo: Nájdete tu aj jaskyňu a priam dokonalú jesennú prírodu
Boli sme v novom podniku, ktorý otvorili majitelia reštaurácie z Na nože. O tomto európskom klenote ste možno nikdy nepočuli
Jedol psie žrádlo, celý čas bol nahý: Táto reality šou prekonala rekordy, milióny ľudí sledovali mučenie
Herci, ktorí boli počas natáčania Harryho Pottera vymenení: Niekedy to bolo fiasko, inokedy tvorcovia nemali na výber
Terapia červeným svetlom nie je zázračná, tvrdí odborníčka: Vedeckých dôkazov je málo a chýbajú, nie je to všeliek
ANKETA: Nepáči sa mi to, malo by sa to odstrániť. Slovákov sme sa opýtali, čo si myslia o Separovom sprejovaní v Himalájach
Komikov sme sa spýtali, čo hovoria na novú maximálnu rýchlosť chodcov 6 km/h: Budeme ju merať dvoma pohlaviami
Káva za 3,60 eura nám udrela do nosa a nevoňala: Boli sme v novom podniku, ktorý otvorili majitelia reštaurácie z Na nože












Nahlásiť chybu v článku