Foto: MovieStillsDB, Instagram.com

Svet Game of Thrones môže doplniť ďalší seriál.

Ako HBO po konci hlavného seriálu Hra o tróny sľúbilo, tak aj robí. Jeden prequel ku kultovému seriálu už vyrába, jeden námet už stihlo vedenie zahodiť, no a aktuálne má stanica pracovať na ďalšom. Ten sa má odohrávať zhruba 90 rokov pred udalosťami v Hre o tróny.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Deadline priniesol exkluzívne informácie o výrobe ďalšieho spin-offu ku kultovému seriálu Hra o tróny (Game of Thrones). Novinka Tales of Dunk & Egg bude vychádzať z trojdielnej knižnej  predlohy rovnakého mena.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Review (@lareviewcr)

Nový seriál zo sveta Game of Thrones

Ako web Deadline informoval, nový seriál bude zasadený do rovnakého sveta ako jednotlivé diely Piesne ľadu a ohňa, teda seriál Game of Thrones, avšak o 90 rokov skôr. Ústrednými postavami budú Dunk (Sir Duncan the Tall) a Egg (budúci kráľ Aegon V. Targaryen).

Kto scenár k jednotlivým dielom nového seriálu napíše, zatiaľ nie je známe. Isté je, že podkladom pre príbeh bude trojica knižiek, ktoré George R. R. Martin napísal mimo ságy GoT. Konkrétne ide o knižky The Hedge Knight (1998), The Sworn Sword (2003) a The Mystery Knight (2010). Spisovateľ zároveň dávnejšie priznal, že by chcel túto sériu rozšíriť o ďalšie diely. Tie ale budú musieť počkať, pretože aktuálne dokončuje ďalší diel GoT, ktorý fanúšikovia túžobne už niekoľko rokov očakávajú.

Foto: MovieStillsDB

Bude ich ešte viac

HBO ešte pred ukončením hlavnej ságy GoT fanúšikom sľúbilo ďalšie príbehy z tohto sveta. Prvým objednaným spin-offom je projekt House of the Dragon, ktorý hlbšie rozoberie príbehu rodu Targaryenovcov. Prvá 10-dielna séria by si svoju premiéru mala odbiť v roku 2022.

Nový spin-off Tales of Dunk & Egg je podľa Deadline zatiaľ v štádiu tvorby a nie je isté, či si ho HBO napokon aj ako seriál objedná. Napokon aj v prípade spin-offu s pracovným názvom Bloodmoon to vyzeralo nádejne, napokon po nakrútení pilotnej časti sa stanica rozhodla, že dá radšej priestor inému projektu.

Žiadne ďalšie informácie o Tales of Dunk & Egg nie sú známe.

Uložiť článok

Najnovšie články