Foto: twitter.com (elijah daniel)

Mladý Youtuber má zjavne Donalda Trumpa naozaj v zuboch.

Spôsoby, ako vyjadriť verejne svoj názor, sú rôzne. Od príspevkov na internete až po búrlivé pochody v uliciach. Tento mladý Youtuber sa však rozhodol na vyhlásenie Donalda Trumpa reagovať svojsky a možno trochu výstredne. Kúpil si vlastné mesto a ako informuje portál Unilad, dal mu veľmi výstižný názov.

Každoročne sa v Spojených štátoch mesiac jún stáva mesiacom dúhového pridu. Spolu s ním, ako prejav otvoreného názoru, súvisí aj zavesenie dúhovej vlajky na veľvyslanectvá USA. Ako však informovala NBS News, prezident Donald Trump s týmto nesúhlasí a odmietol viacnásobné žiadosti o jej vyvesenie. Podľa portálu Unilad bol bývalý prezident Barack Obama tejto myšlienke naklonený a možno aj kvôli tomu, toto rozhodnutie vyvolalo v ľuďoch vlnu rozhorčenia.

Keď sa túto správu dozvedel Youtuber Elijah Daniel, prišiel na znak protestu s originálnym nápadom. Práve v tej chvíli bolo na predaj mesto s názvom Hell (Peklo), ktoré sa nachádza v americkom štáte Michigan. Ako uvádza portál Unilad, prišlo mu to ako dokonalá asociácia na myšlienku, ktorú chcel odprezentovať, a tak sa ho rozhodol kúpiť. Pochádza totiž zo striktne veriacej rodiny, v ktorej mu hovorili, že homosexuáli pôjdu napokon do pekla. Rozhodol sa to teda vziať doslovne.

Svoj čin sa rozhodol ukázať svetu verejne, prostredníctvom príspevku na Twitteri. „Kúpil som celé mesto. A prvé čo som urobil bolo, že som ho premenoval na Gay Hell (voľný preklad- Homosexuálne peklo). Jediné vlajky ktoré tu môžu byť, sú tie dúhové.“ A ako tvrdí, reakcie okolia na takúto formu vyjadrenia názoru boli zmiešané. „Niektorí sú nahnevaní, no každý racionálny človek sa na tom dokáže zabaviť,“ prezradil pre Unilad.

Chce osloviť ľudí

Nie je to však celé iba žart. Elijah to myslí naozaj vážne a po dokončení kúpy má s mestom ambiciózne plány. Dokonca by chcel takúto vtipnú formu použiť na to, aby tento spor priblížil svojím sledovateľom na sociálnych sieťach. Na svojom účte na Youtube má takmer 600-tisíc odberateľov, tak jeho vplyv by mohol byť značný.

A nie je to ani prvýkrát, čo sa Elijah rozhodol zakročiť proti rozhodnutiu Donalda Trumpa. V roku 2016 vydal krátku erotickú poviedku s názvom Trump Temptation: The Billionaire & The Bellboy, ktorá mala odkazovať na jeho život.

unilad.co.uk
Uložiť článok

Najnovšie články