Foto: Pixabay (ilustračné)

Zdá sa, že táto práca je pre niektorých splneným snom.

Pred nejakým časom sme vám priniesli článok o tom, že istý grécky útulok hľadá milovníkov mačiek, ktorí by na ne nejaký čas dozeral, doslova v kúsku raja. Tentoraz máte príležitosť získať ďalšiu prácu snov. Tá bude zahŕňať popíjanie ginu, fotenie a cestovanie po svete.

Pre mnohých je neoddeliteľnou súčasťou dovolenky popíjanie drinkov na slnečnej piesočnatej pláži, v spoločnosti skvelých ľudí. Predstavte si však, že by ste si za takéto niečo nemuseli platiť, ba práve naopak. Zaplatené by ste za to dostali vy a na chvíľu by ste si pozreli aj miesta, ako napríklad Bombaj, San Francisco, New York, Tokio či Lisabon.

Kto túto prácu snov ponúka? Stoja za tým dve značky, Bombay Sapphire a Inception Group, ktoré možno hľadajú práve vás. Potrebujú totiž ambasádora, teda znalca ginu, ktorý by bol ochotný splniť niekoľko podmienok. Spomínané značky nadviazali spoluprácu, aby tak oslávili otvorenie nového luxusného podniku s názvom Mr Fogg’s Society of Exploration. Ten bol inšpirovaný Phileasom Foggom a jeho 80 dňovou cestou okolo sveta.

Ak by ste sa báli, že by ste boli na cestách osamelí, môžete si so sebou vziať priateľa, ten však musí byť taktiež milovníkom ginu a priložiť ruku k dielu. Nech už sa vyberiete kamkoľvek a budete popíjať s kýmkoľvek, vašou úlohou bude celú cestu dokumentovať, pravidelne uverejňovať príspevky na sociálnych sieťach a viesť popritom aj blog. Okrem toho, mali by ste na cestách načerpať čo najviac inšpirácie, pretože po návrate, bude vašou úlohou vytvoriť celkom nový, vlastný „Around The World“ nápoj, ktorý očarí všetkých fanúšikov ginu, dokonca aj tých, ktorí si doteraz mysleli, že ho veľmi nemusia.

Kedy sa toto dobrodružstvo začína? Okrem dokonalého životopisu by ste si mali uvoľniť kalendár na čas medzi augustom a novembrom tohto roka. Ďalšími podmienkami je znalosť sociálnych sietí, záľuba vo fotografovaní, cestovaní, pití spomínaného nápoja a dokonalá znalosť značky Bombay Sapphire aj Inception Group. Samozrejme, nesmie vám chýbať ani platný cestovný doklad a znalosť anglického jazyka.

Prestáva vás vaša práca akosi baviť a túžite po dobrodružstve? Ak máte radi gin, cestovanie a po boku dobrého priateľa, táto ponuka je pre vás ako stvorená. Neváhajte, ďalšia takáto sa už možno nikdy nenaskytne.

Pozri aj: Potvrdila ju aj samotná Rowlingová. Z tejto temnej teórie zo sveta Harryho Pottera, vás zamrazí

ladbible
Uložiť článok

Najnovšie články