Rýchly skvelý obed, večera, či len „prešmačok“ ku filmu? Pizza sa môže jesť kedykoľvek. Dokonca aj kdekoľvek. Človek vrámci brázdenia internetovými vodami nájde kopec úžasných receptov, no po rýchlom preštudovaní postupu príde akurát tak jedna jediná myšlienka. „Nie, toto sa mi naozaj nechce robiť.“ (Väčšinou je to niečo v takom zmysle.) Ak ste ale aspoň trocha zruční s nožíkom a máte chuť na pizzu, tento recept vás určite poteší. Môžete si ho akokoľvek dotvárať, použiť suroviny od výmyslu sveta… No dobre, možno nie až tak od výmyslu sveta, budú obmedzené tým, čo máte doma.
Čo budete potrebovať? Hlavne panvicu. Takže ak ste si napríklad na intrák panvicu nedoniesli a nemá ju ani nikto z okolia, viete, čo si máte najbližšie zobrať z domu.
Verte či nie, spolu s prípravou vám to viac ako 15 minút trvať nemôže. A cenovo? Záleží na tom, aké suroviny si vyberiete.
Na pizzu, ktorú sa vám chystáme ukázať, budete potrebovať:
Pita chlieb, ktorý nie je žiadny problém kúpiť (nie tortily), šampiňóny, cibuľu, cesnak, olivový olej, obľúbenú marinádu či obyčajný paradajkový pretlak a samozrejme syr.





Najrýchlejší vlak na svete sa vznáša: Dokáže ísť takmer 1 000 kilometrov za hodinu. Výstavba je neuveriteľne drahá
Koučka Zuzana radí, ako si nájsť partnera: V tomto prípade sa sexu na prvom rande vyhnite, ženy robia dve chyby
„Prekliata“ diaľnica straší slovenských vodičov: Takáto cesta by ani nemala existovať, tvrdí expert Bazovský
Walt Disney nestvoril Mickey Mousa, vinili ho z rasizmu a zo sexizmu. Jeho zamestnanci organizovali „Snehulienkine orgie“
Otrávil vlastných vojakov, nazývajú ho Hitlerom 19. storočia. Napoleon rozpútal v Európe krvavé jatky
Viktória má len 20 rokov, bola na výcviku v Národných obranných silách. Brániť Slovensko by bol rozkaz, to sa nedá odmietnuť
Navštívili sme slovenský unikát, ktorý je skrytý pod zemou: Za vstup dáte 14,50 eura, celá Európa nám ho môže závidieť
Na trhoch v Nitre majú aj špeciálnu atrakciu: Ľudia chvália lacné lokše za 2,40 eura, kúpili sme aj mačku vo vreci










Nahlásiť chybu v článku