Na svete denne hladuje a zomiera na hlad nespočetne veľa ľudí. Problém ale nie je v jedle, jedla je dostatok. Problém je v dnešnej dobe a hlavne v plytvaní s potravinami. Viac než 40 percent jedla v Amerike, či inde na svete, sa vyhodí. A prečo? Jedlo, tesne po záručnej dobe sa nesmie predávať ani darovať, aj keď je úplne v poriadku.
Toto jedlo sa musí vyhodiť, alebo inak znehodnotiť, zničiť. Rob Greenfield sa rozhodol proti tomuto masívnemu problému bojovať. Chodí po amerických mestách, zbiera jedlo z kontajnerov a vystavuje chutné jedlo ľudom. Pošlite tento článok ďalej, nech čo najviac ľudí vidí pravdu!

Rob zistil, že najhoršie sú na tom reštaurácie a obchody s potravinami. Tie vyhadzujú úplne čerstvé jedlo.

Každý deň spoločnosti vyhodia kopu jedla len preto, že nevyzerá čerstvo, má divný tvar, alebo im len proste zaberá priestor v polici.

Ako toto všetko ale Rob vie? Chodieva sa pozerať do košov s jedlom.

Robové riešenie je veľmi jednoduché. Chce, aby spoločnosti prestali vyhadzovať potravu a namiesto toho toto jedlo podarujú.

Jedlo zozbierané z košov v Chicagu, Illinois.

Jedlo zozbierané z košov, Philadelphia, Pennsylvania.

New York.
Bola vysušená 5 rokov doma v garáži a jej rodina si to nevšimla: Záhada úmrtia mladej ženy vám nedá spávať
Už malý detail vie ušetriť desiatky eur, takto si nastavte radiátory. Odborníci upozorňujú, čo je doma najväčší problém
Patrí medzi najlacnejšie lyžiarske strediská v Európe: Najete sa tu už od 5,5 eura, cena skipasu vás prekvapí
S analytikom Potočárom sme sa rozprávali o energopomoci. Boli sme na magických trhoch, očarili nás ponukou aj cenami
Doktorka Jana Boboková o zomieraní: Život nie je nutné za každú cenu umelo predlžovať. Musíme akceptovať, že bude koniec
Našli ho mŕtveho v hotelovej vani, stal sa tak členom „Klubu27“: Smrť Jima Morrisona je dodnes veľkou záhadou
Ženy mučil a hral s nimi najzvrátenejšiu hru, akú si viete predstaviť. Z vraha sa dvíhal žalúdok aj skúseným policajtom
Exdetektív Vachálek: Ak by bol Černák na slobode, niekto by si ho našiel. Koncom búrlivej mafiánskej éry je vražda Kuciaka
Vývar za 3,90 € a ríbezľové pivo za 4 €: Našli sme najstaršiu slovenskú reštauráciu, po večeri sme ochutnali niečo nečakané
Outlet z kauzy slayáda začal veľkolepo, rýchlo sa z neho stala „nákupná zóna duchov“. Zákazníkov si užíval krátko








Nahlásiť chybu v článku