Skúšali ste si doma niekedy spraviť niečo chutné tak, že ste to jednoducho napríklad zapiekli v ovocí, zelenine či pečive? Takéto šikovné triky vedia byť skutočne zaujímavé nielen preto, ako potom vyzerajú, ale hlavne preto, ako potom chutia. Je jeseň, čoraz chladnejšie večery sú ideálne na to, aby ste sa zatvorili do kuchyne a tvorili. Jabĺk jesto v tomto čase neúrekom, vyskúšajte tento zaujímavý recept s jednoduchým postupom, s ktorým vám pomôže aj video.

Čo budete potrebovať?
230 ml mäkkého smotanového masla
1/4 šálky cukru (pokojne aj menej)
1 lyžičku škorice
1 lyžičku vanilkového extratku
1 vajce
jablko
Omáčka
1 šálka smotany na šľahanie
3/4 šálky javorového sirupu (alebo medu)
drvené pekanové (alebo iné obľúbené ) orechy
…postup a video-recept nájdete na ďalšej strane
Outlet z kauzy slayáda začal veľkolepo, rýchlo sa z neho stala „nákupná zóna duchov“. Zákazníkov si užíval krátko
Budú počas vianočných sviatkov otvorené obchody? Reťazce hlásia zmeny, pozrite sa, ako to bude po novom
Šéf IĽP: Ficova vláda je asociálna a zbabelá. Bez ľudských práv sme len platiči daní a zdroje pre korporácie
Vianočné trhy u našich susedov sú ako z rozprávky: Na šunku za 6 eur sa tvorili rady, na cenu si dajte pozor
Psychologička Zuzana o alkohole: Fero Joke verejne priznal chybu a bol to správny krok, riskoval svoju reputáciu
Do Bratislavy lietadlom, do Košíc zase vlakom. Za 1 deň som porovnala oba spôsoby cesty, určiť víťaza je náročné
Nikola žije v Španielsku: Väčšina ľudí tu zarába okolo 1 300 € mesačne. Prenájom jednoizbového bytu v Madride stojí 1 000 €
Magické trhy blízko Slovenska nás očarili ponukou aj cenami. Klobása je o polovicu lacnejšia ako v Bratislave










Nahlásiť chybu v článku