Táto liečebňa bola založená v roku 1903 a je považovaná historikmi za jednu z najhorších liečební v USA.

Je opradená mnohými historkami. Bývalí zamestnanci, lovcovia duchov ale aj členovia bezpečnostnej služby, ktorí budovu dodnes strážia sa zhodli, že v budove sú počuť hlasy, ktoré však nikomu nepatria. V oknách je vídavať postavy, no v budove nikdy nikto nie je.

Článok pokračuje pod videom ↓

Najhorším miestom v komplexe liečebne Pennhurt bola budova Devin, ktorá slúžila ako ubytovňa pre malé deti. Nachádzala sa tam aj zubná ambulancia, v ktorej sa podľa výpovedí diali neľudskosti. Deťom, ktoré uhryzli svojich opatrovateľov, tu boli násilne vytrhávané zuby. V roku 1977 bola na liečebňu podaná žaloba, ktorej sa podarilo veci pohnúť, a vďaka odhaleniu týchto faktov bola liečebňa v roku 1987 zatvorená.

Najhorším miestom v komplexe liečebne Pennhurt bola budova Devin, ktorá slúžila ako ubytovňa pre malé deti. Nachádzala sa tam aj zubná ambulancia, v ktorej sa podľa výpovedí diali neľudskosti. Deťom, ktoré uhryzli svojich opatrovateľov, tu boli násilne vytrhávané zuby. V roku 1977 bola na liečebňu podaná žaloba, ktorej sa podarilo veci pohnúť, a vďaka odhaleniu týchto faktov bola v roku 1987 zatvorená.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov