Foto: MovieStillsDB

Po odvysielaní poslednej série Game of Thrones, sú diváci skeptickí ohľadom chystaného prequelu.

Treba však pochopiť, že ukončiť tak dlhý a obľúbený seriál ako je Game of Thrones je vždy veľmi náročné a len málokedy sa v absolútnom závere podarí tvorcom vyhovieť divákom. Napriek tomu, že záver seriálu nebol prijatý veľmi vrelo, finančne bol stále veľmi úspešný. Televízia HBO chystá prequel k seriálu a na Twitteri sa údajne ukázali prvé fotografie z nakrúcania seriálu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Upozorňuje na to portál LAD Bible, ktorý sa odvoláva na twitterový fanpage herečky Naomi Watts, ktorá sa má v seriáli objaviť v jednej z hlavných úloh. Seriál síce zatiaľ ešte nemá ani oficiálny dátum premiéry, no už tu máme prvé špekulácie. Na obrázku sa nachádza herečka v kostýme. Fotografia pritom vznikla už na začiatku júla, no do pozornosti sa dostala až teraz.

Hviezdne obsadenie

Samotná Naomi má byť najväčšou hviezdou seriálu, no po jej boku sa tu objaví napríklad Josh Whitehouse, ktorého môžete poznať zo seriálu Poldark, Jamie Campbell Bower (Harry Potter a Dary Smrti) a Georgie Henley (Kroniky Narnie). Naomi sa priznala pre net-a-porter, že Game of Thrones nesledovalo až dokým nedostala ponuku na nakrúcanie prequelu.

Zatiaľ nevieme, kto si v seriáli zahrá koho, no projekt sa dostáva čoraz do jasnejšej podoby aj v očiach verejnosti. Premiéry sa dočkáme s najväčšou pravdepodobnosťou v priebehu roka 2021. V seriáli sa dozvieme viac o vzniku White Walkerov a o temnej histórii Westerosu.

ladbible.com
Uložiť článok

Najnovšie články