/ 0 / Lucia Mužlová
Štedrý deň je tu za pár dní a určite by nebol kompletný bez vaječného likéru. Mnohí ľudia si ho kupujú v obchodoch alebo majú vlastné, tradičné, každoročné...

Štedrý deň je tu za pár dní a určite by nebol kompletný bez vaječného likéru. Mnohí ľudia si ho kupujú v obchodoch alebo majú vlastné, tradičné, každoročné recepty. Čo tak vyskúšať tento rok niečo špeciálne? V nasledujúcom návode si ukážeme, ako urobiť tak trochu tradične netradičný vaječný likér, ktorý budú milovať dospelí, ale v prípade nealkoholickej verzie aj deti. Netradičné sú v tomto prípade gaštanové tyčinky, ktoré likéru pridajú zaujímavú chuť.

babble.com

Budeme potrebovať:

4 žĺtky

200 g práškového cukru

250 ml smotany na šľahanie

3 gaštanové tyčinky (z obchodu poznáme ako: „ledové kaštany“, v takom tom červenom obale)

1 salko

1/2 rumu (môže aj nemusí byť)

thekitchn.com
eggnog 7
showfoodchef.com

..postup nájdete na ďalšej strane


Komentovať (0)