Kedysi si ľudia vysvetľovali fungovanie sveta za pomoci viery v rôzne nadprirodzené sily. Zdá sa, že dnes hýbu svetom konšpiračné teórie.

Niektoré sa síce môžu blížiť k pravde, nad inými sa však zastavuje rozum. Človek nadobúda dojem, že k ich vytvoreniu je potrebná nesmierna dávka fantázie a nie je možné, aby niečomu takému zdravý človek uveril. A predsa z času na čas príde človek s novou myšlienkou o tom, prečo a ako svet funguje a napriek tomu, že je jeho vysvetlenie veľmi nepravdepodobné, z nejakého dôvodu sa s ním ľudia predsa len stotožnia. Tak vznikajú sekty, ako napríklad Božie deti či Reptiliáni.

Článok pokračuje pod videom ↓

Vitajte vo svete po moci bažiacich jašterov

Možno ste sa už o Reptiliánoch niečo dopočuli. Vedeli ste však, že k ich sekte patrí až 12 miliónov ľudí, prevažne Američanov, ktorí veria, že svet je ovládaný jaštermi? Za všetkým stojí sci-fi kniha a vplyvom obyčajnej literatúry v priebehu niekoľkých rokov vznikol celý komplikovaný systém postojov, teórií a presvedčení.

Niektoré z teórií tvrdia, že niekde mimo nás existuje záhadná planéta jašterov, ktorí nás ovládajú, ďalšia z teórií však predpokladá, že jaštery sú priamo medzi nami, ba dokonca mnoho svetových lídrov a členov bohatých rodín k nim patrí.

Prečo sú medzi nami a o čo jašterom ide?

Celá teória vznikla údajne na základe knihy Roberta E. Howarda z roku 1929, ktorý je okrem iného napríklad aj autorom diela Barbar Conan. Jeho dielo je postavené na filozofovaní o bájnych krajinách, ako napríklad Atlantis. Jedna kniha – tak málo stačilo k tomu, aby si ľudia začali myslieť, že na Zemi sú jaštery, ktoré dokážu ovládať naše mysle a vďaka tomu obsadzujú vysoké politické posty a snažia sa ovládnuť celé ľudstvo. Napriek tomu, že Howard spáchal samovraždu už pred vyše 50 rokmi, dodnes kult veriaci v jaštery stále žije.

🐍🐊Reptilians with I:GorFull release: 29/05/2017 — Gezeigte Produkte: Regain & I:Gor – Reptilians.

Gepostet von Regain am Sonntag, 28. Mai 2017

Konšpirátor David Icke

Novšia vlna Reptiliánstva sa dvihla, keď v roku 1991 predniesol svoj prejav na BBC David Icke. V ňom tvrdil, že príslušníci bohatých rodín a mnoho ľudí na vysokých postoch sú jaštery z inej planéty, ktorí sa nenápadne snažia ovládnuť svet. Mnoho ľudí jeho slová odsúdilo ako bláznivé, nejeden však teórii uveril a pre nich sa stal Icke symbolom a vodcom.

Icke tvrdil, že všetko to začalo, keď skupinka mimozemšťanov známa ako Annunaki prišli na Zem z planéty Niburu, známej aj ako planéta X a hľadali tu zlato. Údajne tu našli množstvo zlata, no potrebovali otrokov, ktorí by ho ťažili. Vzali preto časť svojej DNA a vytvorili podradný druh, človeka. Následne tu ostali, aby na otrokov dohliadali a dodnes sú súčasťou rôznych spolkov a snažia sa udržať zdanie, že človek má slobodnú vôľu.

Reptilians

Gepostet von X – Akták UFO am Sonntag, 17. September 2017

Jaštery sa s nami chcú páriť

Niektorí si myslia, že jašterom je dokonca aj zakladateľ Facebooku, Mark Zuckerberg. Keď sa ho na to v roku 2016 jeden z užívateľov sociálnej siete otvorene opýtal, Mark odpovedal, že nie je jašterom, pochybnosti tým však zrejme celkom nevyvrátil. Tí, ktorí sú o existencii jašterov presvedčení, tvrdia, že jaštery sú zapojené do všetkého. Dokonca sú údajne zodpovedné aj za únosy ľudí a následkom toho vznikajú teórie, že jaštery sa chcú s ľuďmi páriť.

Medzi najznámejšie obete únosu patrí žena menom Samantha McDonald, ktorá tvrdí, že od roku 1990 ju uniesli jaštery niekoľkokrát. Keď sa ich opýtala, čo od nej chcú, odpovedali, že si prišli po ňu a jej rodinu. Chceli vraj jej dušu a energiu, keďže Samantha sa venuje liečiteľstvu a meditáciám. Únosy si však nepamätá, vie len, že ju uniesli.

Na čele Ameriky stojí jašter

Podľa nedávnych prieskumov až 12 miliónov Američanov verí, že na čele Ameriky stojí taktiež jašter. Nezáleží na tom, či hovoríme o Obamovi, Bushovi, či inom politikovi, každý z nich je údajne jašterom. A tomuto trendu nepodliehajú len Američania, ale napríklad aj minister na Novom Zélande bol obvinený z toho, že má studenú krv a rozoklaný jazyk. Na tieto obvinenia reagoval minister s humorom a odpovedal, že nikdy nebol vo vesmíre ani na vesmírnej lodi a nechal sa vyšetriť lekárom aj veterinárom, no obaja potvrdili, že nie je jašterom.

Who Are The Reptilians, And What Do They Want With The Human Race? – http://bit.ly/Reptilian-Facts

Gepostet von Graveyard Shift am Samstag, 11. November 2017

Jaštery medzi nami

Inou šálkou kávy je ruský prezident Putin, ktorý sa v roku 2014 na oslavách 70. výročia vylodenia pri Normandii za každú cenu vyhýbal anglickej kráľovnej. Údajne tak robil preto, lebo ju videl meniť podobu, čo je schopnosť, ktorou disponujú jaštery. Kritike sa nevyhol ani Justin Bieber, ktorý bol obvinený, že pred verejnosťou ukrýva šupiny. V roku 2017, keď mal práve koncert v Austrálii, ho údajne stovky fanúšikov videli meniť podobu. Tieto tvrdenia však spevák poprel.

Zdá sa, že obvinenia z „jašterstva“ sú novodobé obvinenia z čarodejníctva. Dávajte si pozor, nikdy neviete, či si aj o vás niekto nemyslí, že ste jašter pokúšajúci sa ovládnuť svet.

Pozri aj: Kult „Božie deti“: Pedofília, incest a zvrátené sektárske praktiky. Je až neuveriteľné, že tento kult existuje a funguje dodnes

ranker
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov