Nikdy nemôžete vedieť, čo sa skrýva hlboko v mysli človeka.

Nemôžete vedieť, či sused, ktorého stretávate každé ráno pri schránke, náhodou nie je psychopat alebo pedofil. Temné veci neraz nevidno navonok, sú na dlhý čas ukryté v mysli človeka a keď sa prejavia, poviete si: „To by som na toho človeka vôbec nepovedal!“ Presne tak pôsobila aj táto žena. Nenápadný človek, ktorý však v sebe ukrýva nesmierne zlo a je schopný príšerných vecí.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aj keď Katherine Knightová pôsobila na prvý pohľad neškodne, v registri už mala záznam za násilnícke správanie. Keď však stretla svojho priateľa Johna Pricea, zmenila sa na nepríčetnú príšernú osobu. Keď sa Katherine v roku 2001 dostala pred súd, mala za sebou skupinu odhodlaných obhajcov a zdalo sa, že z toho vyviazne. Kto by veril obvineniam, ktorým čelila? Veď pôsobila ako materská postava, ktorá všetkých chráni, nie zabíja. Okrem toho, očakávalo sa, že svedkovia budú vypovedať v jej prospech.

V priebehu jedinec noci sa však všetko zmenilo, svedkovia nestihli vypovedať, Katherine bola obvinená a umiestnená vo väzení. V Austrálii sa stala prvou ženou, ktorá bola odsúdená na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia a jej zložka mala byť zapečatená a už nikdy nemala uzrieť svetlo sveta. Čo sa vlastne stalo?

https://www.facebook.com/ILY.U.Official/photos/p.168423126583190/168423126583190/?type=1&opaqueCursor=Abp7uNHmERL4tMs1frbLoazLvtF7JAcTMCillQzSN3qk9EoJau2P1wRyy37xdxE2NBJHEUBDm8_ySga-Mgcf3ffx7JPEZYjOLUVIy1eoLecX1WwqET87vJB2Ie9tUvrAZ0AdvMQIxjkzJddZaH9CxGasQcBr4RA8Ja7u5L30UUsQJ3BapFfaCiSHbaaO7naH9vZvsXLQO_vJMoh2fSyA9_dx97dwlGxInhSLCYaO3RqwZK5WUUf_tNlhLkR8PqoEjAADMCnWZmzjzypYgc15-RFS4eUpcl06mP-MLhUsCWCzesdVjSF0RxkJLyODK93CpqWtzI4nZrWuEIfp-xMCO9DqUG2uPWEh1ALdTSDcFqc_88SG4tZ0CRdydPIzWYyIsyrR5NVLSadxlpYCggooIF5IBehcg-jF7o5g8lFbDpWA7Q&theater

Katherine svojho priateľa bodla 37 krát, stiahla ho z kože a z jeho tela uvarila deťom večeru. Podávalo sa dusené mäso. Napriek tomu Katherine zodpovednosť za svoje skutky odmieta a trvá na tom, že je nevinná. Tvrdí, že na skutok si vôbec nespomína, že je nevinná a takého niečoho by nikdy nebola schopná. Príbehy z jej minulosti však naznačujú niečo celkom iné. Jej temná minulosť siaha až do roku 1973.

Vtedy pracovala Kate v mäsiarstve a v tom čase stretla Davida Kelletta. Bol to agresívny alkoholik a pobil sa kedykoľvek sa naskytla príležitosť. Keď Kate spoznal, s radosťou zistil, že bitkám sa nebráni ani ona. Čo však Kellet nečakal bolo, že Kate sa nebojí ukázať päsť ani mužovi a čoskoro ho ovládala ako bábku. V roku 1974 ho donútila, aby sa zosobášili a stalo sa tak napriek tomu, že po celý čas o sebe Kellet od opitosti ani nevedel. Po svadbe sa dvojica oddávala novomanželským radovánkam, no Kellet pod vplyvom alkoholu dlho nevydržal. Neukojiteľnú Kate to rozzúrilo natoľko, že svojho manžela začala škrtiť.

Našťastie sa Kellett včas prebral a napriek tomu, že sa ho Kate pokúsila zabiť len deň po svadbe, ostali manželmi ešte 10 rokov a mali spolu dve dcéry. Počas tohto obdobia Kellett niekoľkokrát ušiel a istý čas žili oddelene, keď sa muž uprostred noci pobalil a odišiel. Kate sa potom vyhrážala, že ublíži mechanikovi, ktorý jej opravoval auto, skončila tak v psychiatrickej liečebni. Zo strachu alebo z ľútosti sa k nej David vrátil, neostali však spolu dlho a muž ju napokon opäť opustil.

KATHERINE KNIGHT..AMOR POR LOS CUCHILLOS..La vida de Jhon Price quizá no fue ilustre, pero nos dejó una lección…

Gepostet von Área 52 Proyecto Meigan am Dienstag, 11. April 2017

Po šiestich rokoch stretla ďalšieho nešťastníka menom David Saunders. Po niekoľkých mesiacoch sa ku Kate a jej deťom nasťahoval, odmietal sa však vzdať svojho bytu, čo spôsobovalo vo vzťahu nezhody. Kate sa vôbec nepozdávalo, že si Dave necháva otvorené zadné vrátka a aby mu ukázala, čoho je schopná, podrezala hrdlo jeho šteňaťu priamo pred jeho očami. Napriek tomu sa dvojici narodila dcéra, krátko po jej narodení však David od Kate odišiel, pretože sa ho pokúsila ubodať nožnicami.

Dlho však Kate sama neostala, krátko na to sa dala dokopy s Johnom Chillingworthom a ostali spolu tri roky. Za ten čas žena porodila svojho prvého syna a zdanlivo bolo všetko v poriadku. Zdanie však klamalo. Kate mala totiž aférku s mužom menom John Price. Aj v tomto prípade sa zdalo, že ide všetko ako po masle. Price bol dobre zabezpečený muž, ktorý mal dve staršie deti. To Kate vyhovovalo a navrhla mu, aby sa vzali. Price odmietol. To však robiť nemal.

Gepostet von Morbidology – True Crime and Curiosities am Dienstag, 6. Februar 2018

Kate sa nahnevala a zariadila, aby ho prepustili z práce. Keď to Price zistil, vyhodil ju z domu. Čoskoro sa však k nemu opäť nasťahovala, aj keď  sobáš stále odmietal. Začiatkom roka 2000 sa Kate a John pohádali, následne sa ho žena pokúsila dobodať. John sa začal báť o život svojich detí a aj o ten svoj natoľko, že si vybavil zákaz priblíženia a kolegom v práci povedal, že ak bude nezvestný, bude to preto, lebo ho tá žena zabila. Vtedy ani netušil, ako presne predpovedal budúcnosť.

Gepostet von Ismail Zawwin am Samstag, 17. Februar 2018

Jedného dňa, keď sa Price vrátil z práce domov, ako vždy sa ešte pozhováral so susedmi. Kate prišla k nemu, ako keby sa nič nedialo, urobila si večeru, chvíľu sledovala televíziu a potom sa vydala hore za mužom. Zrejme ani Johnovi to neprekážalo, pretože sa s Kate pomiloval a opäť šiel spať. V tom momente však Kate vytiahla spod postele mäsiarsky nôž, ktorý si tam údajne schovala pre prípad potreby a Johna bodla 37 krát. Následne ho odvliekla do obývačky, zavesila ho na mäsiarsky hák a stiahla ho z kože.

Následne z úbohého muža uvarila večeru a pustila sa do nej, zdalo sa však, že ju nedokázala dojesť. Vzala si veľké množstvo liekov, ľahla si vedľa znetvoreného tela a upadla do bezvedomia. Keď sa ráno Price neukázal v práci, jeho kolegovia sa obávali najhoršieho a privolali políciu. Okamžite šli do jeho domu a objavili tú hrôzostrašnú scénu. Keď sa Kate prebrala, tvrdila, že si na nič z predošlej noci nepamätá.

Gepostet von Morbidology – True Crime and Curiosities am Dienstag, 6. Februar 2018

Na stole polícia objavila taniere s menovkami a v hrnci sa varila Priceova hlava. Kate plánovala mužovo telo naservírovať ako večeru jeho vlastným deťom.

Pozri aj: Junko Furuta: 44 dní trpela v hororových mukách. Za ten čas ju viac ako 400x brutálne znásilnili a mučili mimoriadne krutým spôsobom

all-that-is-interesting
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov