Alarmujúce je, že o tom vedelo niekoľko ľudí, no nikto s tým nič neurobil.

Junko Furuta padla za obeť gangu násilníckych mladíkov. Jednému z nich neopätovala lásku. Je však záhadou, čo sa musí v hlave mladého človeka odohrať, aby nevinné dievča vystavil takémuto utrpeniu. Aj keď sa rodičom Shinjiho Minata nie vždy pozdávalo, že je Junko u nich tak často a robili si starosti, nahovárali si, že je všetko v najväčšom poriadku – napriek tomu, že ich syn bol spolu so svojimi priateľmi napojený na mafiu, ktorá je známa pod názvom Yakuza.

Ako však mohli byť zaslepení natoľko, že si nevšimli, že dievča slúži Shinjimu a trom jeho priateľom ako sexuálna otrokyňa a boxovacie vrece?

Junko Furuta bola príkladným dievčaťom

Junko bola obyčajným mladým dievčaťom. Bola múdra, milá a v škole mala dobré známky. Mala pred sebou vyhliadky na skvelú budúcnosť a v škole bola obľúbená, napriek tomu, že nie celkom zapadala. Narozdiel od spolužiakov nerada popíjala, nefajčila ani neužívala drogy. Možno by sa svojej vysnenej budúcnosti aj dožila, nebyť dňa, kedy stretla Hiroshiho Myiana. Hiroshi bol tyran, ktorý sa nebál pochváliť tým, že má napojenie na japonskú Yakuzu. Hiroshi sa do Junko zamiloval, tá ho však odmietla, čo ho nahnevalo. Doteraz nikto nemal odvahu odmietnuť ho.

Onedlho na to posedávali Shinji a Hiroshi v parku. V okolí boli známi ako násilníci a teraz čakali, kedy sa objaví ľahká obeť. Zrazu si všimli, že Junko práve odchádza z práce a ide na bicykli domov. Shinji ju napadol a skopol ju z bicykla, na čo zakročil Hiroshi a tváril sa ako záchranca v správnom čase na správnom mieste. Hisroshi sa ponúkol, že ju odprevadí domov, tam však už Junko nikdy nedorazila.

Únos nevinného dievčaťa

Hiroshi ju totiž zatiahol do prázdneho skladiska, znásilnil ju a vyhrážal sa jej, že ak vydá čo i len hláska, jej rodina to neprežije. V ten deň ju znásilnili ešte traja Hiroshiho kamaráti a aby nemohla ujsť a udať ich, prepašovali ju do domu Shinjiho rodičov.

https://www.facebook.com/MMTRUECRIME/photos/p.1843783758988963/1843783758988963/?type=1&opaqueCursor=AboxUj58OnYNvr_SdYD3060WRnxhsWKS5oxnjOPFkUMXaAD87VUwmOyLxfmxC-KEakADp_I6XwSGf0kQKkSmR6_XBTDteMzyBAsMluh_SV9lnDT1P2gJoahP2ugAfOBOo3l13lg8lZa1YUG0QY76gm7cLd1j6P_YeJVUBHOGb3Y6vibjOq4QaUpXduswgH9lcqeuE1HOGr8eRbbCn-FFw87u1l2V2ypba7L3UkQWfLNswWPh04t3uUhxH9hxVkEsjqTrUB1Cjr9q7Nz2QYM3-awlyLhF0lyZ0d_PwwvDuK-WEjwetHBCdkOmUUg-OmMxJeL2zXUK-PwZuW67LaiUNU-IvNZQcHP8hWm-WcGc5OK4-GXJvbR48WuaNbmCY9vnHoYBqgLeXSxj-k40k1Vgc0PWlyjw3ph0bgRijgEUB-fdDP1JdXlyylt46RGYO54c2Jc_4hO91pdRMNo-dtRV7EhDe4HdDON_4Q0aA_8ZWUuRpA&theater

Rodičia dievčiny si čoskoro začali robiť starosti a dcéru nahlásili ako nezvestnú. Chlapci sa zľakli a donútili Junko, aby zavolala rodičom a povedala im, že ušla so svojím priateľom. Spočiatku Shinjiho rodičia netušili, čo sa v ich dome deje, pretože kedykoľvek videli Junko so svojím synom, tvárili sa, že spolu chodia. Keď začali mať podozrenie, že niečo nie je v poriadku, Hiroshi sa Yakuzou vyhrážal aj im a tak sa len mlčky prizerali.

Trýznenie, aké nemá obdoby

V dome Minatocov bola Junko držaná ako väzeň celých 44 dní a za ten čas bola viac ako 400 krát znásilnená. Shinji s partiou totiž neraz do domu pozývali ďalších ľudí len preto, aby sa na ohavnosti mohli pozerať. Do pohlavných orgánov a do análneho otvoru jej vkladali rôzne predmety, od nožníc až po žiarovku, až mala napokon orgány poškodené natoľko, že nebola schopná vylučovať.

Keď Junko práve neznásilňovali, nútili ju robiť iné príšerné veci alebo ju zavesili zo stropu, bili ju a pálili cigaretami či horúcim voskom. Po nejakom čase sa o prípade dozvedela polícia, no nepodarilo sa im úbohé dievča vyslobodiť. V jednom z prípadov políciu informovala rodina chlapca, ktorý v dome Minatovcov bol a o tom, čo sa tam deje, povedal svojmu bratovi. Keď však polícia prišla, Minatovci tvrdili, že v ich dome žiadne dievča nie je a nič sa nedeje. V druhom prípade sa k telefónu dostala samotná Junko, keď ju však prichytil Hiroshi, polícii povedal, že ide len o omyl. Za trest Junko podpálili nohy.

What happened to the murderers of Junko Furuta?https://www.quora.com/What-happened-to-the-murderers-of-Junko-FurutaThe…

Gepostet von Forgotten Angels am Mittwoch, 3. Januar 2018

Smrť Junko Furuta

Jedného dňa sa chlapci rozhodli, že budú hrať s Junko hru, ona ich však porazila. To ich nahnevalo a jej trest bol taký krutý, že na jeho následky 4. januára 1989 zomrela. Hiroshi a jeho partia sa však zľakli, že telo niekto objaví a budú obvinení z vraždy, telo dievčaťa preto zaliali do betónu. O niekoľko dní neskôr dvoch členov partie zatkla polícia kvôli ďalšiemu prípadu znásilnenia. Keď vypočúvali Hiroshiho, myslel si, že sa niekto priznal k vražde dievčaťa a polícii prezradil, kde majú hľadať telo.

Napriek hrôzam, ktoré vykonali, ich tresty boli len mierne, keďže ešte neboli plnoletí a aj polícia mala z Yakuzy strach. Štyria obvinení chlapci si mali odsedieť trest len na 7 až 20 rokov, ak by však boli starší a žili inde, čakal by ich trest smrti.

Pozri aj: Helmut Kentler a jeho zvrátený experiment: Deti zveril do starostlivosti pedofilov. Za jedlo a starostlivosť im museli platiť sexom

all-that-is-interesting
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov