Henry a Ottis to v živote nemali ľahké. No zločiny, ktoré napáchali, sa nedajú ospravedlniť.

Zločiny dvojice milencov sú natoľko zvrátené, že donútili Ameriku zmeniť zákony. Hovorí sa, že sú buď natoľko nechutní a zbavení svedomia, alebo sú to najlepší klamári pod slnkom. Počas svojich ciest naprieč krajinou sa nebránili vraždeniu ani kanibalizmu a beda tomu, kto im skrížil cestu.

Článok pokračuje pod videom ↓

Hovorí sa, že počas svojho vyčíňania zabili bezmála stovky ľudí. Ottis a Henry sa stretli ešte v roku 1976 a bola to láska na prvý pohľad. Spájalo ich mnoho spoločného. Oboch vychovávali matky nespokojné s tým, že majú synov. Chceli dcéry a tak ich nútili obliekať sa do ženských šiat. Na oboch to zanechalo závažné stopy a v čase, keď sa stretli, mali už obaja na konte vraždu.

Lucasova matka bola prostitútka a na potreby a zdravie svojho dieťaťa vôbec nebrala ohľad. Keď mala zákazníka, nútila ho sedieť v miestnosti a prizerať sa. Okrem toho, keď mal len 10 rokov, prišiel o oko, pretože ho postihla infekcia, jeho matka s ním však odmietla ísť k lekárovi tak dlho, až sa napokon nedalo zachrániť. Keď dosiahol obdobie puberty, bol na tom tak zle, že sexuálne zneužíval vlastného brata a týral zvieratá.

Ottis Toole and his partner-in-murder Henry Lee Lucas.http://en.wikipedia.org/wiki/Ottis_Toolehttp://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Lee_Lucas

Gepostet von Crimes and Killers am Samstag, 24. Januar 2015

Keď mal Lucas 23 rokov, s matkou sa pohádal a tá na neho zaútočila. Udrela ho do tváre a v návale emócií ju jej syn udrel späť. V ruke však mal nôž a matku zabil, za čo bol odsúdený na 10 rokov väzenia.

Ani s Ottisom sa život nemaznal. Matka ho obliekala do ženských šiat, jeho sestra ho znásilnila, keď nemal ešte ani 10 rokov a jeho otec ho predával ako sexuálneho otroka susedom, keď bol ešte len 5-ročným dieťaťom. Zanechalo to na ňom závažné stopy, bol obvinený z podpaľačstva a dal sa na vražedné chodníčky. Ako prvého zabil obchodníka na cestách, ktorý sa ho snažil zlákať na sex.

Otis TooleBorn March 5, 1947 in Jacksonville, Florida, Ottis Toole was raised by a single mother after his father…

Gepostet von Serial Killers am Donnerstag, 4. Januar 2018

Keď sa Lucas a Ottis dali dokopy, precestovali 26 štátov a zabili doslova kohokoľvek, na koho natrafili, zameriavali sa však najmä na stopárov, emigrantov a prostitútky, nebránili sa však ani vraždeniu detí. Tak, ako chodia bežné páry do kina, oni vraždili. Bola to pre nich spoločná zábavka, spôsob trávenia času, ktorý ich zbližoval. Dokonca jeden druhého povzbudzovali a neustále hľadali novšie a lepšie spôsoby, ako po sebe čo najlepšie zahladiť stopy.

Neštítili sa ničoho, obete často znásilňovali, zmrzačili ich na nepoznanie a zabávali sa na tom, že prekročili hranice štátu s hlavou na zadnom sedadle. V niektorých prípadoch sa dokonca uchýlili ku kanibalizmu a svoje obete skonzumovali.

The Confession Killer – Henry Lee LucasHenry Lee Lucas was a murderer best known for allegedly killing hundreds of…

Gepostet von Why So Serial? am Mittwoch, 13. Dezember 2017

Vraždenie by možno pokračovalo, keby jedného dňa Lucas nestretol Ottisovu 12-ročnú neter Becky Powellovú. Lucas zbožňoval, ako k nemu vzhliadala, jedného dňa ju preto posadil do auta, uniesol ju a Ottisa opustil. Ďaleko však nedošli, Lucas neovládol svoje pudy, dievča zavraždil, rozkúskoval a kúsky tela rozsypal po poli. Následne zabil aj majiteľku pozemku. Netrvalo dlho a Lucasa napokon dolapila polícia. Ottis taktiež skončil za mrežami za to, že zaživa upálil 64-ročného muža.

Lucas bol pôvodne zatknutý len za držanie zbrane, na svoje skutky bol však natoľko hrdý, že neváhal a priznal sa ku všetkému, čo napáchal. Ottis spočiatku mlčal, no keď videl, že nemá šancu, k Lucasovým priznaniam pridal aj vlastné. Aj keď polícia neverí všetkému, priznali sa údajne k stovkám vrážd. Obaja boli odsúdení na smrť a hovorí sa, že ďalšími priznaniami sa len pokúšali získať si čas navyše. Polícia ich totiž vždy vzala na miesto činu, ktoré udali. Na základe ich priznaní však uzavreli 213 dovtedy nevyriešených prípadov.

Ich vyčíňanie fascinovalo svet natoľko, že o nich vznikli dokonca aj dva dokumenty a štyri filmy.

Pozri aj: Katherine Knight: Žena, ktorá brutálnym spôsobom zabila svojho partnera a jeho deťom ho naservírovala na večeru

allthatisinteresting
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov