Aj keď by sa mohlo zdať, že ľudí so zvláštnymi úchylkami v poslednom čase akosi pribúda, takí tu vždy boli a zrejme aj budú.

Fetiše a úchylky sa netýkajú len obyčajných ľudí, ale aj tých na významných miestach – politikov, kráľov, bankárov ale aj učiteľov. Nikdy nemôžete vedieť, čo sa deje za zavretými dverami vášho suseda. Možno má práve románik s balónom či plyšovým zvieratkom. To radšej ani nechceme vedieť, no takéto fetiše však mali slávni panovníci v minulosti.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tiberuis

Druhý rímsky vládca, Tiberius, mal skutočne zvláštne chute. Vždy si vybral a vycvičil skupinku chlapcov, ktorí mali za úlohu uspokojovať jeho potreby. Medzi najväčšie perverznosti však patrí to, že si vyberal malé deti na to, aby sa na jeho penis prisali ako na matkinu bradavku. Ak práve nezneužíval deti, zdobil si vilu na ostrove Capri vulgárnymi nástennými maľbami alebo zbieral listy s erotickým podtónom. A to hovoríme len o deťoch, to, čo robil s dospelými ľuďmi, radšej ani nespomíname.

Tiberius, Emperor of Rome trained little boys (whom he termed tiddlers) to crawl between his thighs when he went…

Gepostet von Deepweb Archives am Montag, 23. Oktober 2017

Herodotus

Herodotus je slávnou historickou postavou, no o jeho zvláštnom osude vie málokto. Aj keď nebol panovníkom v pravom slova zmysle, oženil sa s bohatou ženou menom Mariamne. Žena bola taká krásna, že Herodotus žiarlil na každého, na koho sa čo i len usmiala. Práve to ho viedlo k tomu, že Mariamne zabil. So svojím skutkom sa však nedokázal vyrovnať, svoju ženu preto nepochoval, ale s jej mŕtvym telom sa miloval ďalších 7 rokov. Aby tak rýchlo nepodľahla rozkladu, údajne jej telo obalil v mede.

A bust of the 'Father of History', Herodotus located in one of Greece's amazing buildings, the Stoa of Attalos in…

Gepostet von Jürgen Wladi Grunewald am Montag, 8. Januar 2018

Čínsky princ Chien

Podobne ako mnoho iných panovníkov, aj princ Chien okrem iného zneužíval svoje vlastné sestry. Ak ho niektorá zo žien na jeho dvore nahnevala, donútil ju stáť celý deň nahú vonku, na očiach všetkým, zakázal jej jesť alebo ju pripútal k stromu. Ak ho nahnevalo dieťa, utopil ho.

Caligula

Aj Caligula mal svoju rodinu radšej, ako by sa patrilo. Údajne spal s každou zo svojich troch sestier, avšak napriek tomu, čo sa hovorí, je málo pravdepodobné, že by z maternice svojej sestry skutočne vytrhol dieťa a zjedol ho. Jeho obľúbenou sestrou však bola Drusilla, a aby ju mal vždy po boku, donútil ju odísť od manžela a zostať s ním. Keď Drusilla zomrela, prinútil zvyšné sestry, aby s ním zostali.

24 Jan 42: Roman Emperor Caligula died, assassinated by his own guardshttp://en.wikipedia.org/wiki/Caligula

Gepostet von Bisexual History am Mittwoch, 24. Januar 2018

Nero

Incest bol, zdá sa, medzi panovníkmi kedysi mimoriadne populárny. Panovník Nero však nespal so svojou sestrou, ale s matkou, Agrippinou. Okrem toho, rád sa oddával radovánkam s mužmi aj so ženami oblečený v koži zvierat. Obeť svojho záujmu spútal, nechal sa odetý vo zvieracích kožiach zavrieť do klietky a útočil na pohlavné orgány ľudí.

#OnThisDay (68 AD): Roman emperor Nero commits suicide, ending his strange rule. Perhaps most famous for the…

Gepostet von History in Five am Freitag, 9. Juni 2017

Domicián

Domicián patril taktiež k tým zvrhlým kvietkom a svoju ženu opustil, aby mohol spať s dcérou svojho mŕtveho brata Tita. Keď však prišiel na to, že ho žena podvádza, zabil jej milenca. Napokon sa k sebe s manželkou vrátili, spávať so svojou neterou však neprestal.

Why did Emperor Domitian banish all the philosophers in Rome in around 93 A.D.?http://sunil-kumar.co.in/why-did-emperor-domitian-banish-all-the-philosophers-in-rome-in-around-93-a-d/

Gepostet von Aglaia Interactive Solutions Pvt. Ltd. am Dienstag, 20. März 2018

Katarína Veľká – zaujímavosti

Alebo ináč nazývaná aj Katarína II. bola natoľko oddaná svojmu zvláštnemu životnému štýlu, že zomrela počas toho, ako sa oddávala radovánkam s koňom. Ako panovníčka si však mohla dovoliť čokoľvek a zoznam jej milencov nekončí pri tátošovi.

Yekaterina Alexeevna or Catherine II, also known as Catherine the Great (1729-1796) was the most renowned and the…

Gepostet von Discover Russia am Montag, 11. Februar 2013

Počuli ste o nejakom zvláštnom panovníckom fetiši aj vy? Dajte nám o ňom vedieť.

Pozri aj: Sexuálne otroctvo, incest či prdenie ľuďom do tváre. Aj takéto fetiše mali slávne osobnosti

ranker
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov