Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Pomôžte polícii v pátraní po zločincoch.

Polícia pátra po totožnosti osoby, ktorá vystupovala pod identitou údajného konateľa spoločnosti. Ten sa mal spolu s ďalšími osobami podieľať na podvodnom konaní pri objednávaní a následnom preberaní elektroniky vo výške viac ako 52 000 eur v obchodnom centre na Mlynských nivách v Bratislave.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti. Polícia vyzýva občanov, ktorí disponujú informáciami o osobe na fotografii alebo o skutočnostiach súvisiacich s prípadom, aby ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Foto: TASR – KR PZ v Bratislave

Predložili falošné dokumenty

V prípade polícia prednedávnom obvinila tri osoby zo zločinu podvodu spáchaného formou spolupáchateľstva. „Vystupujúc ako obchodná spoločnosť objednali v jednej z predajní obchodného centra na Mlynských nivách mobilné zariadenia v celkovej hodnote viac ako 52 000 eur, pričom na úspešné dokončenie objednávky zneužili údaje inej obchodnej spoločnosti, čo potvrdili predložením falošných dokumentov,“ priblížili policajti.

Aj tento článok ste si mohli prečítať do konca vďaka našim predplatiteľom.
Staňte sa súčasťou PREMIUM klubu a získate benefity v hodnote 28 €.

Uložiť článok

Najnovšie články