Tento test vám zaberie len chvíľku, no odhalí o vás skutočne zaujímavé veci.

Potrebovať budete len papier, pero a svoju fantáziu. Podstatou testu je upustiť od logického myslenia a reagovať na otázky hneď prvou odpoveďou, ktorá vám napadne. Vaše prvé dojmy a pocity vám nakoniec ukážu tajomstvá vášho podvedomia, o ktorých ste ani len netušili a prezradí, ako vnímate život.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aj keď je test krátky, nesnažte sa ho urýchliť čítaním nasledujúcich otázok skôr, ako odpoviete na tú aktuálnu. Odpoveď by mala byť vždy vaša prvá myšlienka, pocit, predstava. Ak sa neviete dostatočne sústrediť, skúste pokojne zavrieť oči a vybavte si v mysli čo najpresnejší obraz. Opíšte z toho, čo sa vám víri hlavou, čo najviac.

Ak teda máte pred sebou papier a niečo, čím si svoje odpovede zapíšete, môžeme začať!

Otázky

1. Dívate sa na šíre more pred sebou. Aké sú vaše prvé dojmy a pocity?

2. Kráčate lesom a pozeráte sa dole na zem. Čo cítite? Zapíšte si pocity, ktoré vo vás táto situácia vyvoláva čo najpresnejšie.

3. Ako sa cítite, keď pozeráte na lietajúce čajky? Ak máte rovnaké odpovede na viaceré otázky, je to v poriadku.

4. Teraz sa pre zmenu dívate na stádo bežiacich koní. Napíšte prvé dojmy, ktoré sa vo vás objavia. Vyhnite sa príliš dlhému a opakovanému premýšľaniu.

5. Nachádzate sa v púšti a pred vami je múr, ktorého konce nevidíte. Múr má malú dierku, cez ktorú vidíte na jeho druhej strane oázu. Snažte sa zapísať nielen pocity a myšlienky, ale sústreďte sa aj na to, ako by ste v tejto situácii konali.

6. Ešte stále sa nachádzate v púšti, cítite vyčerpanie z putovania a náhle zbadáte džbán vody. Napíšte, čo by ste urobili.

7. Je noc a vy ste v lese sami a stratení. Náhle zbadáte nejaký dom v ktorom sa svieti. Aké sú vaše prvé myšlienky, čo podniknete?

8. Ste uväznení v hustej hmle a nič nevidíte. Posledný krát si zapíšte svoje odpovede, čo by ste v takom prípade robili.

test
brightside.me

Odpovede:

test
brightside.me

1. Toto je váš postoj k životu, emóciám a vaše túžby.

2. Ako sa cítite vo svojej vlastnej rodine.

3. Váš postoj k ženám.

4. Váš postoj k mužom.

5. Vaše základné životné stratégie a ciele. Spôsob, akým riešite problémy.

6. Váš spôsob výberu sexuálneho partnera.

7. Miera vašej pripravenosti na manželstvo a rodinu.

8. Váš postoj a vnímanie smrti.

brightside.me, learning-mind.com
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov