Nikto nie je dokonalý.

Aj keď to neradi priznávame, každý z nás má svoju temnú stránku, ktorú pred inými neradi ukazujeme. Čo o vás v tomto smere prezradí vaše znamenie?

Článok pokračuje pod videom ↓

Baran, 21. marec – 19. apríl

Zo všetkých znamení je práve Baran najviac impulzívny a netrpezlivý. To môže byť neraz poriadne na príťaž. Okrem toho, riadia sa skôr pocitmi, ako logickou úvahou. V niektorých prípadoch u Baranov prevláda egocentrizmus a nedospelé správanie.

Býk, 20. apríl – 21. máj

Býk dokáže byť niekedy mimoriadne materialisticky zameraný a občas dokonca márnivý. Keď si niečo zmyslia, chcú to hneď. Pokiaľ ide o vlastnenie vecí, vždy chcú mať zo všetkého najmodernejší model a svojej predstavy sa neraz tvrdohlavo držia za každú cenu. V niektorých prípadoch si skutočne myslia, že si dokážu kúpiť šťastie za peniaze.

Foto: unsplash

Blíženec, 22. máj – 21. jún

Dalo by sa povedať, že u Blížencov sa viacero osobností akoby zlievalo do jednej. Majú mnoho záujmov a vždy sa vo všetkom snažia dosiahnuť dokonalosť. Radi sa svojimi úspechmi pochvália a niekedy do takej miery, že vás ani nepustia k slovu. Občas si myslia, že všetko vedia a majú vo všetkom pravdu.

Rak, 22. jún – 22. júl

Rak je mimoriadne citlivé a starostlivé stvorenie, s tou citlivosťou to však už občas zachádza do extrému a veľmi ľahko sa urazí. Ani ich náladovosť nie je práve najlepšou črtou a nie je jednoduché sa s ňou vyrovnať. Okrem toho, dostať ich mimo zóny komfortu je takmer nemožné.

Lev, 23. júl – 22. august

Lev dokáže byť mimoriadne šarmantný, môže to však byť len klam. Má totiž rád, keď sa všetko točí len okolo neho. Ideálne je, ak je centrom všetkej pozornosti.

Foto: unsplash

Panna, 23. august – 22. september

Ľudia narodení v znamení Panny sú neraz perfekcionisti a ak nájdu chybu, neboja sa povedať to nahlas. Na iných ale aj na seba kladú neraz privysoké nároky.

Váhy, 23. september – 23. október

Veľkou nevýhodou tohto znamenia je nerozhodnosť, ktorá zasahuje takmer do všetkého. Človek v znamení Váh vždy potrebuje starostlivo zvážiť každú jednu možnosť, čo neraz zaberie veľké množstvo času. Neznáša neistotu, pokiaľ však ide o pomoc inej osobe, je ochotný vzdať sa aj vlastných hodnôt.

Škorpión, 23. október – 22. november

Škorpión je známy svojou vášnivosťou, avšak aj náladovosťou, pričom tie nálady sa zvyčajne pohybujú skôr na tej negatívnej škále. Hnev Škorpióny by ste jednoznačne zažiť nechceli.

Strelec, 23. november – 21. december

Strelcova najvýraznejšia vlastnosť je úprimnosť za každých okolností. Aj keď sa úprimnosť cení, Strelec má občas problém udržať ústa na uzde a neraz povie niečo, čo iní považujú za drzé a kruté.

Kozorožec, 22. december – 20. január

Kozorožec zas potrebuje mať všetko pod kontrolou a neraz sa stane, že ľudia v tomto znamení hľadia len na vlastné potreby, na potreby iných akosi zabúdajú. Kozorožec nejde len tak s davom, on stojí na čele davu a vedie ho.

Foto: unsplash

Vodnár, 21. január – 18. február

Keď stretnete Vodnára, môžete si byť istí, že sa ocitnete pod mikroskopom. Okamžite si o vás vytvorí názor a ten nie je také ľahké zmeniť. Okrem toho, Vodnári rozdávajú skvelé rady, len málokedy sa nimi však sami riadia.

Ryby, 19. február – 20. marec

Ryby sú pravým opakom Kozorožca, nevadí im splynúť s davom a nechať sa unášať a sú ľahko ovplyvniteľné. Neraz im však robia ťažkosti vážne životné rozhodnutia a najradšej by boli, keby ich niekto urobil namiesto nich.

Pozri aj: S kým si užijete ako nikdy predtým? Toto sú znamenia, ktoré sú sexuálne najviac kompatibilné

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov