Starostlivosť o hostí v penzióne, ktorý má bývalá moderátorka so svojím manželom v Rakúsku, si vyžaduje veľa času. Je za tým toľko práce, že človek ľahko zabudne na to najpodstatnejšie. Na seba. Donedávna tak fungovala aj Adriana, no jedného dňa si povedala, že už stačí a zmenila svoj životný štýl. Dnes sa viac sústredí na seba, zdravo sa stravuje, pravidelne cvičí a stará sa o svoju vizáž. Najnovšie si tiež dopriala oddych v podobe netradičnej dovolenky.
Bývalá moderátorka Adriana Kneissl, kedysi Poláková, ktorá si užíva život na rakúskom zámku, sa rozhodla vycestovať do ďalekej krajiny. Kým mnohí zvyknú staviť na istotu a zvolia dovolenku v Chorvátsku či na Kanárskych ostrovoch, Adriana sa rozhodla ísť na to trochu inak. Jej kroky smerovali do oblasti, kam vkročí len málo Slovákov. Dala prednosť poriadnej exotike a divočine, kde zažila nevídané.
Čas trávi v exotike
Adriana sa posledné dni na sociálnej sieti chváli svojim fanúšikom, kde sa momentálne nachádza. Zásobuje ich fotografiami, na ktoré ostatní len zbožne pozerajú. Bývalá moderátorka objavuje krásy exotickej Kostariky, z ktorej je v nemom úžase. Ako uviedla na Instagrame, zakaždým, keď ide do nejakej neznámej krajiny, zaujíma ju oveľa viac než len to, kde je najbližšia pláž. „Ak cestujem do cudziny, vždy ma zaujíma, ako sa tam žije, aké sú zaujímavosti, o ktorých iba počúvame alebo čítame, čo je pre danú krajinu charakteristické. Pre Kostariku je to kakao…“ napísala k sérii fotografií, zachytávajúcich Adrianu v exotickej krajine.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Fanúšikovia mali možnosť nazrieť do zákulisia výroby pravého kakaa, o ktorej im Adriana porozprávala. Mohla sa na výrobu pozrieť a dokonca i čo-to vyskúšať. Z jej informácií mnohým padne sánka, keďže prezradila veľa zaujímavých vecí, o ktorých tušil len málokto. „Dokonalý výlet za poznaním. Keď sa bôby vyberú z plodu, nechajú sa fermentovať. Teraz sa už pridávajú špeciálne kvasinky, ale kedysi dávno… Hádajte, ako sa to robilo? Nuž, ľudia si dávali bôby (to biele, čo vyzerá ako liči) do úst, poslinili a vypľuli do nádob. Áno, sliny obsahujú látky, vďaka ktorým nastalo fermentovanie,“ uviedla ďalej.
Čo sa ešte fanúšikovia dozvedeli?
Bola vysušená 5 rokov doma v garáži a jej rodina si to nevšimla: Záhada úmrtia mladej ženy vám nedá spávať
Už malý detail vie ušetriť desiatky eur, takto si nastavte radiátory. Odborníci upozorňujú, čo je doma najväčší problém
Patrí medzi najlacnejšie lyžiarske strediská v Európe: Najete sa tu už od 5,5 eura, cena skipasu vás prekvapí
S analytikom Potočárom sme sa rozprávali o energopomoci. Boli sme na magických trhoch, očarili nás ponukou aj cenami
Doktorka Jana Boboková o zomieraní: Život nie je nutné za každú cenu umelo predlžovať. Musíme akceptovať, že bude koniec
Našli ho mŕtveho v hotelovej vani, stal sa tak členom „Klubu27“: Smrť Jima Morrisona je dodnes veľkou záhadou
Ženy mučil a hral s nimi najzvrátenejšiu hru, akú si viete predstaviť. Z vraha sa dvíhal žalúdok aj skúseným policajtom
Exdetektív Vachálek: Ak by bol Černák na slobode, niekto by si ho našiel. Koncom búrlivej mafiánskej éry je vražda Kuciaka
Vývar za 3,90 € a ríbezľové pivo za 4 €: Našli sme najstaršiu slovenskú reštauráciu, po večeri sme ochutnali niečo nečakané
Outlet z kauzy slayáda začal veľkolepo, rýchlo sa z neho stala „nákupná zóna duchov“. Zákazníkov si užíval krátko








Nahlásiť chybu v článku