Ilustračná foto: TASR

V čase incidentu boli v dome dve deti a ich stará mama.

Neubehol ani týždeň a opäť sa stala ďalšia rodinná tragédia. Ako informuje portál TVnoviny, na okraji mesta Handlová sa v rodinnom dome odohrala dráma, počas ktorej mala žena bodnúť svojho manžela priamo do srdca.

Záchranári už muža nedokázali zachrániť, v čase incidentu boli v dome dve deti a ich stará mama. Deti mala žena podľa informácii portálu s bývalými partnermi.

O prípade informovala aj polícia na sociálnej sieti, zatiaľ však žiadne nové informácie neprezradila. „Aktuálne prebiehajú v meste Handlová procesné úkony za účelom zistenia, čo sa vlastne stalo. Bližšie informácie poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí,“ uviedli zložky v stanovisku.

AKTUALIZÁCIA: Obvinili manželku obete

Krajský policajný vyšetrovateľ v Trenčíne obvinil v sobotu 34-ročnú ženu z obzvlášť závažného zločinu vraždy v Handlovej. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

„V nočných hodinách v rodinnom dome v Handlovej malo dôjsť medzi manželmi najskôr k slovnej a následne aj k fyzickej potýčke, ktorá sa skončila úmyselným usmrtením 38-ročného muža. Manželka ho mala bodnúť kuchynským nožom do ľavej strany hrudníka, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla hovorkyňa s tým, že žena bola pod vplyvom alkoholu.

Vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie, rozhodne o ňom súd. V prípade dokázania viny hrozí žene trest odňatia slobody až na 25 rokov.

Uložiť článok

Najnovšie články