Áno, tak to už je. Milujem ťa, no nepotrebujem to ukazovať svetu každý jeden deň.

Raz za čas síce kvôli nejakému výnimočnému okamihu pridám fotografiu nás dvoch, bezhlavo zaľúbených, ale nerobím to často. Prečo? Mnohé si to možno ani neuvedomujete, no v dnešnom článku vám prezradím pár dôvodov, prečo nechcem prezentovať svoj vzťah prostredníctvom sociálnych sietí.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pretože nepotrebujem lichotivé komentáre ku šťastiu…

Nerada čítam umelé a častokrát aj falošné pripomienky niektorých ľudí o tom, ako neskutočne nám to sekne, akí krásni sme, a ako nám bude niekto robiť družičku. Viac ocením úprimné pripomienky naživo, ak nám niekto povie, že sme pekný pár.

Pretože mi nejde o počet srdiečok a palcov hore…

Nepotrebujem sa chváliť tým, že na profilovej fotografii mám sedemdesiat označení „páči sa mi to“ a dvadsať srdiečok. Ľúbim ťa bezpodmienečne, a nechcem aby sme boli „hodnotení“ niekým iným.

Pretože vzťah by mal mať svoje súkromie…

Slečny, aj keď to možno nevnímate, pokiaľ váš priateľ nie je beznádejný narcis, nevyhovuje mu zdieľanie každej jeho fotografie. Niektoré momenty by mali ostať len medzi štyrmi očami a mnohým mužom je ozaj nepríjemné vidieť sa na siedmych príspevkoch v priebehu troch dní. Aj on vám určite skladá komplimenty radšej do očí.

Pretože ľudia radi klebetia…

Mnohokrát som sa aj ja dopočula od istých ľudí, ako klebetili kde som s mojim priateľom bola, či sme na danom mieste spolu spali, a iné primitívne klebety. Vzťah má mať svoju intimitu, a tak to má byť.

A závidia…

Tento bod súvisí s vyššie spomenutými klebetami, pretože čo iné stojí za vznikom klebiet?

Pretože sa nechcem silou-mocou chváliť našou láskou…

Áno, rada pripomeniem svetu, že ešte stále sme spolu a milujem teba a všetko čo pre mňa robíš, no aj napriek tomu aká som šťastná, chcem aby to bolo najmä medzi nami. Veľa vzťahov bohužiaľ začína, žije a končí na internete, a ten náš chcem uchovať čo najdlhšie.

A čo ten Valentín ?

Možno to je medzinárodne uznávaný deň, no nikdy pre mňa nebude obrovským sviatkom. Svoju lásku rada poteším aj vo všedný deň, či je piatok, Vianoce, alebo Valentín. Rada prekvapujem drobnosťami, malým papierikom ukrytým v našej spoločnej školskej skrinke, či podstrčené drobné talizmany.

Valentín pre mňa neznamená nič. Je to bežný pondelok, utorok, streda, štvrtok… či nedeľa. Ničím výnimočný a príliš skomercionalizovaný deň. Všade sú srdcia, čokoláda, ruže, portréty dokonalých párov, a je toho až tak veľa, že sa to aj mne hnusí. Aj keď som bezhlavo zaľúbená. Tento deň neuznávame, a radšej sa prekvapíme z ničoho nič, neočakávane.

A na záver…

Milé žienky. Ak už milujete svojho muža, je zbytočné dokazovať to cez internet. Častokrát to vedie k nedorozumeniam, hádkam, klebetám a intrigám. Nič nie je krajšie ako počuť naživo tie dve prekrásne slová, a nie prečítať si ich niekde. Vzťah na internete stráca svoje čaro a každá z nás predsa chce len ten najkrajší vzťah.

Pozri aj: 10 DÔVODOV, PRE KTORÉ BY NA SEBA MAL BYŤ HRDÝ KAŽDÝ INTROVERT

Odzadu.sk
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov