Hello Kitty je známa ako figúrka roztomilej mačičky s ružovou mašľou.

Pred takmer 20 rokmi sa však spájala s vrahyňou, ktorá pripomínala ducha. V roku 1999 prišlo na políciu len 14-ročné dievča a tvrdilo, že ju prenasleduje duch. Spočiatku jej neverili, keď však ducha ženy podrobnejšie popísala, ostali vydesení.

Dievča polícii povedalo, že posledných niekoľko týždňov ju neustále prenasleduje duch ženy, ktorý je zviazaný a umučený elektrickým káblom. Samozrejme, policajti jej neverili a mysleli si, že ide o výplod fantázie 14-ročného dieťaťa alebo o obyčajnú nočnú moru. Napokon sa však rozhodli, že situáciu predsa len preveria. V časti mesta zvanej Kowloon objavili niečo, čo nečakali ani v tom najhoršom sne.

They Forced Fan To Consume Human WasteIn addition to hitting and kicking Fan, the men abused and tortured her by…

Gepostet von Why So Serial? am Sonntag, 29. Oktober 2017

V jednom z bytov objavili policajti veľkú plyšovú figúrku Hello Kitty a v nej lebku ženy. Prípad dostal pomenovanie „Hello Kitty vražda“. Obeťou bola mladá žena menom Fan Man-Yee. Fan nemala ľahký život, jej rodina ju opustila, neskôr sa stala obeťou závislosti na drogách a aby sa uživila, musela sa živiť ako prostitútka. Keď mala len 23 rokov, pokúšala sa so závislosťou skoncovať a zamestnala sa ako hosteska v nočnom klube.

The Hello Kitty Murder: One night, a nightclub hostess, Fan Man-yee, was abducted by three men, 34-year-old Chan…

Gepostet von Razakel am Dienstag, 13. November 2012

V roku 1997 Fan stretla v nočnom klube 34-ročného Chana Man-loka. Zhodou nepriaznivých okolností, Chan bol díler a pasák. Fan v tom čase nezvládala svoj boj so závislosťou a pokúsila sa Chanovi ukradnúť peňaženku, v ktorej mal 4 000 dolárov. Tým však spečatila svoj osud.

Keď Chan prišiel na to, že jeho peniaze zmizli, nariadil svojim mužom, aby Fan uniesli. Za trest mu mala slúžiť ako prostitútka a odovzdať mu všetky zarobené peniaze. Chanovi a jeho mužom to však nestačilo, chceli ju potrestať viac, rozhodli sa preto, že ju budú mučiť. Celý mesiac ju držali zviazanú, znásilňovali ju a vystavovali je nepredstaviteľnému utrpeniu.

The Men Weren't Convicted Of MurderAh Fong received immunity from prosecution in exchange for her testimony against…

Gepostet von Why So Serial? am Sonntag, 29. Oktober 2017

Bizarný je však aj príbeh 14-ročného dievčaťa, ktoré nahlásilo, že ju prenasleduje duch. To sa totiž na mučení samo podieľalo. Dievča, ktoré dostalo prezývku Ah Fong totiž bolo Chanovou priateľkou, alebo skôr ďalšou prostitútkou. Počas jednej z návštev na vlastné oči videla, ako muži kopali Fan do hlavy a bez zaváhania sa k nim pridala. Fan napokon na následky mučenia zomrela.

The "Hello Kitty Murder" was seriously creepy…

Gepostet von Crime Viral am Dienstag, 13. Juni 2017

Aby zahladili stopy, ženu vo vani rozrezali na kusy, tie uvarili a vyhodili do smetí. Okrem hlavy, tú zašili do bábiky Hello Kitty. Fang sa zľakla, preto sa napokon priznala k pravde, avšak len pod podmienkou, že jej bude pridelená ochrana. Vzhľadom na to, že telo ženy bolo uvarené, polícia nebola schopná určiť, či Fan zomrela na predávkovanie alebo ju zabili poranenia, ktoré jej spôsobili traja muži a Ah Fang. Chan a jeho kumpáni preto neboli obvinení z vraždy, ale z neúmyselného zabitia.

Traja muži boli napokon odsúdení na doživotie, s možnosťou podmienečného prepustenia po 20 rokoch.

Pozri aj: Graham Young alebo „hrnčekový vrah“: Bizarný príbeh dieťaťa, ktoré vedome otrávilo desiatky ľudí

all-that-is-interesting
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov