Nanešťastie, život nie je rovnou cestou, ale je plný prekážok.

Niekedy sú prekážky jednoduché a zvládneme ich ľavou zadnou, s úsmevom na perách. Inokedy nás však dokážu poriadne potrápiť a potrebujeme nejaký ten čas, ale aj oporu od svojho okolia, aby sme to úspešne zvládli. Aká prekážka čaká v živote vás?

Článok pokračuje pod videom ↓

Baran, 21. marec – 19. apríl

Najväčšou prekážkou pre Barana je to, ak musí niekde stáť, prizerať sa a nemôže nič urobiť. Baran je totiž plný nápadov a energie a nečinnosť je jednoducho neznesiteľná, spôsobuje len frustráciu a vyvoláva úzkosť.

Býk, 20. apríl – 20. máj

Býk sa najlepšie cíti doma, kde pozná prostredie a vie, že je v bezpečí. Má rád svoj pokoj a svoje súkromie, opustiť preto domov, vyraziť medzi ľudí a vystavovať sa sociálnym interakciám môže byť preňho skutočne nepríjemné.

Blíženec, 21. máj – 20. jún

Človek narodený v znamení Blíženca má zas obrovský problém spomaliť, uvoľniť sa a zhlboka sa nadýchnuť. Má pocit, že musí neustále niečo robiť, vynakladať úsilie a dosahovať nejaké ciele. Aj keď pracovitosť a cieľavedomosť je síce skvelá, nemusí sa vždy vyplácať, treba si vedieť aj odpočinúť.

Foto: unsplash

Rak, 21. jún – 22. júl

Rak zas nedokáže veci len tak nechať ísť a všetko si berie príliš k srdcu. Ak niekto niečo povie alebo sa niečo stane, ešte dlho sa tým zožiera a trápi.

Lev, 23. júl – 24. august

Ak ste človek narodený v znamení Leva, pravdepodobne neznesiete nespravodlivosť a ak vidíte, že ju niekto koná, nedokážete si pomôcť a musíte zasiahnuť, čo vám môže neraz privodiť nemalé problémy. Neznášate klamárov, podvodníkov a drzých ľudí.

Panna, 23. august – 22. september

Pannám zas robí problém plánovanie. Človek narodený v tomto znamení má rád svoje zvyky a rituály a ak zrazu treba niečo zmeniť, chvíľku trvá, kým si na to zvykne.

Váhy, 23- september – 22. október

Najväčšou prekážkou v živote Váh je zameranosť na atraktivitu. Váhy sú priťahované všetkým, čo je krásne a má to navonok nejakú hodnotu. Avšak nie všetko, čo je krásne navonok, je krásne aj vo vnútri.

Foto: unsplash

Škorpión, 23. október – 21. november

Problém Škorpiónov je ten, že si na plecia berú všetky problémy sveta a príliš ich prežívajú. Vedia, že svet nie je vždy krásnym miestom a každá tragédia, ktorá sa udeje, ich hlboko zasiahne.

Strelec, 22. november – 21. december

Strelci sa radi bavia a neberú život príliš vážne. Aj keď je skvelé mať vždy úsmev na perách a baviť sa, občas by bolo vhodnejšie správanie dospelého človeka, nie chichotajúceho sa teenagera.

Kozorožec, 22. december – 19. január

Ľudom narodeným v znamení Kozorožca zas príliš záleží na tom, čo si o nich myslí okolie. Dosiahnutý cieľ nepovažujú za úspech, pokiaľ ho neschváli okolie.

Vodnár, 20. január – 18. február

Vodnári občas nedodržia slovo a ak niečo naplánujú, niekedy sa jednoducho radšej vyberú inou cestou. Napriek tomu, že občas sú príliš zahľadení do seba, priateľstvo je pre nich mimoriadne dôležité.

Foto: unsplash

Ryby, 19. február – 20. marec

Ryby sú citlivé a emocionálne znamenie, nie vždy to však vidieť. Napriek tomu, že to v nich vrie, nedajú to svojmu okoliu najavo. Môžu tak budiť dojem chladu a nezáujmu.

Pozri aj: S kým si užijete ako nikdy predtým? Toto sú znamenia, ktoré sú sexuálne najviac kompatibilné

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov