Foto: interez.sk

Reštaurácia v niektorých veciach prekvapila, no aj sklamala.

Kuchárska šou Na nože patrí medzi najúspešnejšie slovenské televízne projekty vo svojej kategórii. Aktuálne skončila už štvrtá séria a my sme navštívili posledný podnik, ktorý si pod patronát vzal šéfkuchár Martin Novák – Pizza Italy v Želiezovciach.

Pozrite si naše najnovšie video, článok pokračuje pod ním ↓

Reštaurácia Pizza Italy bola na začiatku epizódy svojský projekt bez konkrétnej vízie, no na konci všetkých prekvapila a s tromi nožíkmi sa zaradila medzi lepšie hodnotené podniky z aktuálnej série Na nože, ktorú vlastne aj uzavrela. Nachádza sa v nenápadnom meste na juhu Slovenska a spočiatku zápasila aj s takými problémami, ako chýbajúce povolenia či toalety.

Veľké problémy

Šéfkuchár Martin Novák dokonca spravil nevídanú vec a natáčanie epizódy na nejakú dobu prerušil, práve pre chýbajúce povolenia, na ktoré majitelia akosi zabudli. Všetko však napokon dobre skončilo a my sme sa preto boli pozrieť, ako to v reštaurácii Pizza Italy vyzerá.

Foto: interez.sk

Podnik sa nachádza na Petőfiho ulici v Želiezovciach, v centre mesta. Situácia s parkovaním preto nie je ideálna a po príchode sme mali problém nájsť voľné miesto. Po chvíľke blúdenia a hľadania sa však jedno uvoľnilo priamo pred podnikom. Bol však utorok, približne dve hodiny popoludní a situácia je preto v iný čas možno ešte horšia.

Samotná reštaurácia sa nachádza v malej uličke. Po našom príchode nás prekvapilo, že sme v nej boli úplne sami a po celú návštevu to tak aj zostalo. Jeden zákazník sa však prišiel sťažovať na pizzu, vraj takú zlú ešte nikdy nejedol. Boli sme teda zvedaví a mali aj mierne obavy z toho, čo nás čaká.

Foto: interez.sk

Reštaurácia je zameraná predovšetkým na spomínanú pizzu, no v ponuke bolo aj niekoľko iných jedál, ktoré pripravil ešte Martin Novák. Esteticky pôsobila malá miestnosť s piatimi stolmi veľmi príjemne a čisto, mierne nám ale prekážalo pomerne hlasné rádio. K jedlu si vieme predstaviť aj vhodnejší výber hudby.

Po usadení nás privítala samotná majiteľka. Prezradila nám, že podniku sa aktuálne darí, niektoré dni vybavia aj 400 dovozov a prázdnu reštauráciu odôvodnila neatraktívnym časom našej návštevy. V piatky či cez víkendy vraj zvykne byť v podniku oveľa väčší ruch.

Výnimočná pizza a následné sklamanie

Tento článok je dostupný členom Interez PREMIUM

Uložiť článok

Najnovšie články