foto: Unsplash

Najväčší slovenský predajca leteniek si pripravil výpredaj dovoleniek za skvelé sumy.

Ako to býva v Pelikane zvykom, na Halloween si aj tento rok pripravili akcie na dovolenkové pobyty vrámci celej Európy, ale aj mimo nej. Ak máte chuť po Sviatku všetkých svätých vyraziť do sveta, teraz je na to správny čas. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Poďme sa spoločne pozrieť na najvýhodnejšie ponuky, ktoré si pre vás najväčší slovenský predajca leteniek pripravil.

Krakov za 53 €

foto: Flickr CC 2.0 (moniqca)

V tejto cene máte ubytovanie v 3*** hoteli Best Western Galicya spoločne s raňajkami. Môžete tak navštíviť známe vianočné trhy v poľskej metropole a nakúpiť netradičné vianočné darčeky pre svojich blízkych. Pobyt si môžete zakúpiť tu.

Bologna za 102 €

foto: Unsplash

Aj keď je Bologna maličké mestečko, očarí vás jej krásne historické centrum, kultúra, gastronómia či skvelá dostupnosť do miest ako Benátky, Florencia, Parma či Modena. V cene máte pobyt v 4**** hoteli Il Guercino spolu s raňajkami a obojsmerné letenky z Bratislavy. Zakúpiť si ho môžete tu.

Bari za 109 €

Bari, foto: Unsplash

Mesto na pobreží Jadranského mora je typické svojimi úzkymi uličkami a nepochybne je čarovné aj v zime. V tomto období sa tu vyhnete davu turistov. V cene máte pobyt v 3*** hoteli Boston, obojsmernú letenku a raňajky. Pobyt si môžete zakúpiť tu.

Marakéš za 119 €

Foto: Lukáš Mužla (interez.sk)

Maroko je krajina, ktorú by ste mali mať na svojom cestovateľskom zozname. Dovolenku v Marakéši sme si vyskúšali na vlastnej koži, a môžete si o nej prečítať v našom predchádzajúcom článku. V cene za tento pobyt máte obojsmernú letenku z Viedne, pobyt v 4**** hoteli Riad Laora, transfer z letiska a raňajky. Zakúpiť si ho môžete tu.

Štokholm za 121 €

foto: Unsplash

Švédske mesto Štokholm netreba asi nikomu zvlášť predstavovať. Kto miluje škandinávsky minimalizmus, toto mesto by malo byť pre neho povinnou zastávkou. V cene máte obojsmernú letenku z Viedne, pobyt v 3*** hoteli Best Western Capital a raňajky. Môžete si ho zakúpiť tu.

Pod Lomnickým štítom za 129 €

foto: Grandhotel Praha

Ak už nechcete tento rok cestovať, no radi by ste si oddýchli na Slovensku, táto ponuka je presne pre vás. vysoké Tatry sú v zime jedinečné, a užiť si oddych práve tu bude tá pravá voľba. V cene máte pobyt v 4**** Grandhoteli Praha, polpenziu a vstup do wellness. Môžete si ho zakúpiť tu.

Rím za 129 €

Koloseum v Ríme, foto: Unsplash

História dýchajúca na každom kroku, umenie, starobylé pamiatky, mimoriadne fotogenické zákutia, ale zároveň aj obrovské množstvo turistov. Aj to sú veci, ktoré charakterizujú večné mesto ležiace na riekach Tiber a Aniene – Rím. V cene máte obojsmernú letenku z Bratislavy, pobyt v 4**** hoteli Milton Rome, transfer z letiska a raňajky. Zakúpiť si ho môžete tu.

Petrohrad za 181 €

foto: Pixabay

Benátky Severu, Výkladná skriňa Ruska. Petrohrad má mnoho prezývok, pričom všetky poukazujú na jednoduchý fakt. Je to jedno z najkrajších miest nielen Ruska, ale aj Európy a v širšom rebríčku pokojne aj celého sveta. V cene pobytu máte obojsmernú letenku z Budapešti, pobyt v 3*** hoteli Bristol a raňajky. Môžete si ho zakúpiť tu.

Dubaj za 529 €

foto: Unsplash

Bohatstvo, prestíž, luxus. To a omnoho viac je Dubaj. Do tohto emirátu sa oplatí cestovať v období novembera až apríla, kedy sú tu teploty najpriaznivejšie na rôzne aktivity. Či už sa chcete kúpať, alebo si užiť výlety do rozsiahlej púšte, nič vám v tom nebude brániť. V cene pobytu máte obojsmerné letenky z Bratislavy, Viedne či Prahy, pobyt v 4**** hoteli Hilton Garden Inn Dubai Al Mina****, letiskový transfet a raňajky. Môžete si ho zakúpiť tu.

Ak vám ani jeden z týchto pobytov nevyhovuje, ostatné ponuky si môžete pozrieť tu.
Lacné letenky a akciové letenky do celého sveta. Novinky o letoch a letenkách a akciách s ktorými budete vždy v obraze
Uložiť článok

Viac článkov