Foto: IMDB (Netflix)

Ak by sme Groeninga nazvali géniom, neboli by sme ďaleko od pravdy.

Matt Groening vytvoril absolútny seriálový kult, ktorý si pevne drží svojich fanúšikov už takmer 30 rokov. Áno, znie to neuveriteľne, ale prvá séria Simpsonovcov bola odvysielaná už v roku 1989. Mimo iného je Groening aj tvorcom populárneho seriálu Futurama. Napriek tomu, že táto komediálna space opera bola stavaná taktiež na veľmi kvalitnom humore, pútavých zápletkách a atraktívny vizuáloch, neudržala sa na obrazovkách dlho.

Článok pokračuje pod videom ↓

Groening to však opäť skúša s ďalším animákom a my sa tešíme ako malé deti. Hlavná postava, dabovaná herečkou a scenáristkou Abbi Jacobson, sa bude volať Bean a seriál bude sledovať jej dobrodružstvá. Na premiéru sa môžeme tešiť už zajtra, 17. augusta 2018, kedy na Netflixe vyskočí úvodných 10 epizód. Groeningova Futurama bola dvakrát zrušená. Definitívne sa tak stalo v roku 2013 a nový seriál Disenchantment bude jeho prvý projekt, odkedy bol nútený vzdať sa jej.

IMDB

Známy tvorca, scenárista a ilustrátor už má za sebou obrázok typickej americkej rodinky a vesmírne dobrodružstvo, takže samozrejme už ostáva len štipľavé fantasy. A presne to bude Disenchantment. Seriál bude sledovať hlavnú hrdinku, princeznú Bean, ktorá má problémy s alkoholom a jej dvoch verných spoločníkov. Tých predstavujú malý, no odvážny škriatok menom Elfo a jej osobný démon Luci. Na svojich cestách sa stretnú so zlobrami, duchmi, harpyami, trollmi a nespočetným množstvom hlupákov.

Keďže Groening tentokrát nespolupracuje s televíziou Fox, kvôli ktorej musí byť jeho typický humor cenzurovaný, môžeme očakávať, že jeho nový seriál na Netflixe bude poriadne, štipľavý, sexistický a vulgárny. Takže v skratke: máme sa na čo tešiť.

Pozri aj: Autor Ľudskej stonožky chystá ďalší film. Onania Club má byť najnechutnejší horor všetkých čias

unilad.co.uk
Uložiť článok

Najnovšie články