Možno ste aj vy mali niekedy to „šťastie“ zažiť podivného suseda či spolubývajúceho.

Nikto nie je dokonalý a každý má svoje zlozvyky, ktoré toho druhého môžu hnevať. Niekedy však majú susedské vzťahy na míle ďaleko od ideálnych. Možno natrafíte na podivína, ktorý vás bude sledovať cez okno alebo na suseda, ktorý sa bude sťažovať na všetko, čo vo vlastnom byte urobíte. Títo ľudia však zažili susedov, akých by ste nepriali ani najhoršiemu nepriateľovi.

Článok pokračuje pod videom ↓

Hlučný králik

Raz nám prišiel na dvere búchať sused a vykrikoval na môjho otca, že ho zabije, lebo králik, ktorého sme chovali na dvore ako domáceho miláčika, bol podľa neho príliš hlučný.

Unesená mačka

Moja suseda je skutočne divná. Raz uniesla moju mačku, pretože sa jej zdalo, že je mačke zima. Celý čas som bola doma, no ona ju u seba držala dva dni a ani mi o tom nepovedala. Okrem toho, opýtala sa mojej snúbenice (teraz už manželky), ako je to s tými dievčatami, ktoré ku mne chodia. Samozrejme, okrem mojej ženy sem nikto nechodil. Inokedy zas o pol šiestej ráno strihala kríky na dvore len v podprsenke. Podotýkam, že má 70 rokov.

Foto: unsplash

Ja vás počujem

Ja a moja žena máme suseda menom Rob. Jedného dňa Rob s divným úškrnom na tvári poznamenal, že počuje všetko, čo vo svojom byte robíme. A raz, keď moja žena maľovala vchod, spadol jej štetec a keď sa po neho zohla, všimla si, že ju Rob pozoruje. Netuší, ako dlho tam bol a sledoval ju. Je to o to divnejšie, že Rob je ženatý.

Mŕtve zvieratko

Minulú noc doniesla stará susedka, ktorá zrejme nie je psychicky v poriadku, ku nám takmer rozloženého králika. Chcela ho dať mojim synom, aby ho mohli so sebou vziať do škôlky. Nikdy som jej nemal pomáhať odpratať sneh z chodníka.

Večera

Keď som bol malý, mali sme kuchyňu nasmerovanú tak, že z nej bolo presne vidieť do okna ku chlapovi, ktorý býval oproti. Každý večer, keď sme si sadli k večeri, ožratý sused sa zavesil do okna a začal nám nadávať. Otec to veľmi neriešil, ale jedného dňa si mama povedala, že stačilo, vyšla von a chcela do neho hodiť kameň. Trafila ho priamo do tváre a on začal silno krvácať. Kričal však ďalej, až kým neprišla polícia. To bolo poslednýkrát, čo sme ho počuli nadávať z okna.

Foto: unsplash

Násilník

Keď som bol malý, mali sme suseda, o ktorom si všetci mysleli, že je to neškodný, 14-ročný chalan. Ukázalo sa, že má 25 a je všetko, len nie neškodný. Znásilnil stovku malých dievčat, chytili ho však, až keď zabil 5-ročné dieťa z našej ulice.

Nechcená návšteva

Keď som bol na vysokej, mal som suseda, ktorý mal schizofréniu a sluchové halucinácie, myslel si, že počuje démonov. Nanešťastie poznal jedného z mojich spolubývajúcich a často k nám prišiel úplne nepozvane a odmietal odísť. Raz sme ho dokonca pristihli, ako sa z vonku díva dnu cez okná. Okrem toho, keď mal práve zlé obdobie, neustále sa vyhrážal, že sa zabije.

Bezdomovci

Máme susedu, ktorá má vážny problém s alkoholom. Kedysi sme každú chvíľu museli volať policajtov, pretože ju jej priateľ mlátil. Už je to o niečo lepšie, no kedysi nasťahovala k sebe domov každého bezdomovca z ulice a nebolo ničím výnimočným, že u susedov bolo v dome naraz aj 5-10 závislákov a alkoholikov. Aby toho nebolo málo, menila naše recyklačné koše za svoje, aby sa zdalo, že tie naše sú plné plechoviek od piva. Teraz je však už 10 rokov triezva a je to celkom milá osoba.

Krv

V 80. rokoch mala moja teta susedu, ktorá pracovala v miestnej krvnej banke. Dnes to už nie je legálne, no vtedy si mohla domov vziať krv, ktorá už bola „po záruke“ a bola by sa vyhodila. Využívala ju však skutočne bizarným spôsobom. V lete ste ju neraz mohli vidieť, ako kľačí s vrecúškom ľudskej krvi v záhrade a hnojí svoje ruže. Treba však uznať, že jej kvetiny boli skutočne nádherné.

Foto: unsplash

Beštia

Môj sused má súdom nariadené domáce väzenie, pretože ho niekto prichytil, ako súložil s býkom.

Máte aj vy skúsenosť s podivnými susedmi? Dajte nám vedieť v komentároch.

Pozri aj: Toto je 10 najdivnejších vecí, ktoré ľudia videli v oknách iných ľudí. Odteraz si budete preventívne zaťahovať závesy

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov