Ľudia sú zvedavé stvorenia. Niekedy až natoľko, že neváhajú nahliadnuť iným do okien.

Nie vždy je to však dobrý nápad. Ľudia sa vo svojom domácom prostredí správajú celkom ináč, ako na verejnosti. Nikdy neviete, kedy môžete natrafiť na naháča alebo niečo ešte zvláštnejšie.

Článok pokračuje pod videom ↓

Nezvyčajné váženie

Videl som cez okno, ako si nejaká žena vážila na váhe svoje prsia. Netuším, či to je normálne, ale ešte som toto ženu robiť nevidel.

Večera

S manželkou sme sa prechádzali po meste, keď sme si všimli, že v dome sedia pri stole štyria ľudia, dvaja postarší muži a dve ženy. Každý okrem jednej ženy bol úplne nahý. Jediná žena bola oblečená a zdalo sa, že jej nahota ostatných príliš nevyhovuje. Celá situácia bola natoľko bizarná, že sme sa so ženou nedokázali prestať smiať. Ešte teraz sa smejem, keď si na to spomeniem.

unsplash.com

Multitasking

Videl som svojho suseda, ako nahý tancoval po dome. Nebolo by to nič nezvyčajné, veď doma si každý môže robiť, čo chce. No môj sused počas toho jednou rukou zároveň masturboval a občas prestal, aby sa nakŕmil.

Smutný príbeh

Vždy, keď idem za svojimi kamarátmi, míňam pritom okno, v ktorom som vždy videl sedieť mladíka a hrať hry. Mohol mať okolo 13 až 14 rokov, vždy mal pri sebe misku a niečo jedol. Najprv som ho tam vídal len v piatok a v sobotu. Potom čoraz častejšie. Vždy hral hry sám a ja som vždy tajne dúfal, že raz tam nebude. Keď už mohol mať okolo 16 a bol v puberte, myslel som si, že predsa začne chodiť von s kamarátmi. Ale nestalo sa. O 5 rokov neskôr tam ten chalan stále sedáva, hrá hry sám, je a priberá.

Tanec

Raz, keď som nahliadol do cudzieho okna, videl som starčeka a starenku, ako tancujú vo svojej obývačke. Bola to tá najkrajšia vec, akú som za dlhý čas videl.

unsplash.com

Dáma s mačkami

Moja susedka má asi 5 mačiek, ktoré sa väčšinu času túlajú niekde vonku. Raz som videl, ako suseda jednu z mačiek oblizovala asi 10 minút. Nemohol som od tej scény odtrhnúť oči.

Rodinná idylka

Moji susedia si skoro vždy nechávali roztiahnuté závesy a videl som tak na ich obrovský televízor. Raz, keď som išiel okolo, nazrel som do okna a videl som, ako si žena číta knižku. Dve dcéry sa hrali s Nintendom a otec sa díval na televízor. Úplná rodinná idylka až na to, že otec mal na tej obrovskej obrazovke pustené porno.

Pravá láska

Raz, keď som mal 13 rokov, videl som v okne dvoch tučných ľudí, ako sedeli vedľa seba na gauči a užívali si vzájomnú spoločnosť. Vtedy mi to prišlo nesmierne smiešne, ale keď si na to spätne spomeniem, bolo to celkom milé.

Potlesk

V jednom z apartmánov raz nechali majitelia roztiahnuté žalúzie. Na to, čo som videl, nikdy nezabudnem. Žena orálne uspokojovala muža a okolo nich stálo okolo 20 až 30 ľudí. Každý sa len ticho prizeral a keď bola dvojica v najlepšom, spustil sa búrlivý potlesk.

unsplash.com

Kiss

Mal som suseda, ktorý bol skutočne posadnutý kapelou Kiss. Mal potetovanú celú ruku a takmer každý deň nosil tričko s motívom tejto kapely. Aj celý jeho byt bol vyzdobený plagátmi, platňami a inými predmetmi Kiss. Najzvláštnejšie bolo, keď sme s kamarátom stretli jeho manželku a dcéru. Keď sme sa dievčatka opýtali, ako sa volá, odpovedala, že predsa Kiss.

Čo najzvláštnejšie ste v okne cudzieho človeka doteraz videli vy?

Pozri aj: Pozor, len pre silné žalúdky. Dozorcovia z väzníc prezradili, aké najnechutnejšie veci videli robiť väzňov

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov