Niekedy treba na horor desiatky strán či hodiny strávené pri filme.

Inokedy však stačia len dve vety. Čo vlastne hororom je a prečo nás tak desia? Musia byť naozaj plné krvi, mŕtvol a psychického či fyzického týrania? Myslíme si, že to tak byť nemusí a dokážu vám to tieto hororové príbehy pozostávajúce len z dvoch viet.

Článok pokračuje pod videom ↓

V mobile som mal fotografiu, na ktorej som spal. Ja však bývam sám.

Rodičia mi vraveli, že už som príliš starý na to, aby som mal imaginárnych priateľov a mal by som ju nechať ísť. Dnes ráno objavili jej telo.

Priateľka sa ma opýtala, prečo tak sťažka odfukujem. To som však nebol ja.

Foto: unsplash

Za tie roky, čo žijem sám vo veľkom dome, som došiel k desivému zisteniu. Zavrel som omnoho viac dverí, než som otvoril.

Po ťažkom dni som prišiel domov z práce a tam bola moja priateľka s naším dieťatkom v náručí. V tom momente som nevedel, čo bolo desivejšie – či vidieť mŕtvu priateľku s našim mŕtvym dieťaťom alebo fakt, že sa niekto vkradol do môjho domu a ich telá tam doniesol.

Predstavte si, že ste vo svojej izbe a počujete matku, ako vás volá do kuchyne. Na schodisku cestou dole však zrazu začujete šepkajúci hlas, ktorý hovorí : “Nechoď tam zlatko, aj ja som to počula.“

V laboratóriu sa práve oslavovalo prvé úspešné kryogenické zmrazenie človeka. On bol plne pri vedomí, no neexistoval spôsob, akým by na to upozornil.

Každú noc počujem svoju dcérku nariekať a plakať. Každý deň idem k jej hrobu a prosím ju, aby už prestala, ďalšiu noc sa však domom opäť rozlieha jej plač.

Foto: unsplash

Musel som ísť na operáciu očí a zrak mi síce nevrátila, no dokážem očami rozoznať teplé a chladné miesta. Už niekoľko dní sa bojím svojho najlepšieho priateľa opýtať, prečo má jeho telo izbovú teplotu.

Zvykli sme si, že v dome máme duchov a všade sa ozývajú kroky a smiech neexistujúcich detí. Jedného dňa však celý dom utíchol a práve to bolo znamenie, že máme urýchlene dom opustiť.

Čím viac ju na sebe nosím, tým viac ku mne prirastá. Mala tak krásnu a hebkú pokožku.

Aký je podľa vás najdesivejší hororový príbeh?

Pozri aj: TOP 10 najstrašidelnejších krátkometrážnych hororov: Každý má len pár minút a všetky si môžete zdarma pozrieť online

list25
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov