Nejedna rodina sa snaží o dokonalosť.

Aj keď sa navonok môže zdať, že je všetko v poriadku, strašiaka ukrytého hlboko v skrini má takmer každá rodina. Nehovorí sa o ňom, no každý okolo neho chodí po špičkách. Príkladom sú tieto desivé rodinné tajomstvá.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pedofil v rodine

Máme v rodine pedofila, ktorý obťažuje dievčatá len preto, aby im zo života urobil peklo. Obťažoval všetky svoje netere a dokonca znásilnil 7-ročné dieťa z vedľajšieho domu. Donedávna o tom celá rodina mlčala, keď však podviedol svoju ženu, tá podala žiadosť o rozvod a využila prípady proti nemu na súde. Do väzenia sa však nedostal, nikto totiž nepodal žalobu, lebo sme dobrá rodina a poškvrnilo by to naše meno. Má troch synov a oni dokonca ani nevedia, čo za monštrum ich otec je, vraj by to nebolo dobré pre rodinu. Jeho žena teraz dokonca tvrdí, že dievčatá, ktoré znásilnil, si o to koledovali.

Foto: unsplash

Matka

Mama sa ku mne celý život správala kruto, jedného dňa som to viac nevydržala a povedala som to učiteľke v škole. Tá okamžite zalarmovala úrady, no keď sa to mama dozvedela, išla na políciu a nahlásila, že som nepríčetná a pokúsila som sa zabiť svoju opatrovateľku. Zo školy ma odviedli v putách a postavili ma pred súd. Nič som nepovedala, vedela som, že by to nemalo význam, no sudca si všimol, že šialená je moja matka, nie ja. Súd mi dal na výber, ísť na detskú psychiatriu alebo sa vrátiť domov. Rozhodla som sa pre prvú možnosť a o pár dní si po mňa prišla teta, ktorá si ma aj adoptovala. Rodina o tom nehovorí, no moja mama stále vyhlasuje, že som bola hrozné dieťa a dala ma preč pre moje vlastné dobro. Nikdy nezabudne dodať, aká je šťastná, že mi je teraz lepšie.

Choroba

Moja teta trpí schizofréniou a pri jednom zo záchvatom zabila svoje mačky a podpálila si dom.

Vrah

Mamin brat je vrah, ktorý zabil ich rodičov v záchvate zúrivosti, keď mal len 16 rokov a podpálil ich dom, aby zahladil stopy. Do väzenia sa dostal skôr, ako som sa narodila a nebola by som sa o tom dozvedela, keby sa môj otec nerozhodol, že tým bude mamu vydierať.

Foto: unsplash

Milenec

V roku 1976 môj otec slúžil ako vojak a bol prevelený do Guatemaly. Pred časom tam bolo zemetrasenie a ich úlohou bolo vyčistiť to tam. Natrafili na niekoľko pohrebísk a z neznámych dôvodov otec privliekol domov pozostatky majskej indiánky. Tvrdil, že v minulom živote bola jeho milenkou a jej pozostatky sú do dnešného dňa v našom podkroví. Okrem toho som zistila, že môj otec mal v 70. rokoch v Portoriku známosť, z ktorej mám nevlastného brata.

Únos

Keď mal môj strýko 15 rokov, uniesli ho a 2 roky bol nezvestný. Až donedávna o tom nikdy nehovoril. Môj ďalší strýko má manželku, ktorú si objednal cez poštu a manžela mojej tety zavraždili počas vysokej školy.

Pozri aj: Myslíte si, že máte čudnú rodinu? Budete za ňu vďační, keď si prečítate bizarné príbehy týchto ľudí

ranker
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov