Jeseň vie byť pre mnohých z nás poriadne náročným obdobím.

Počasie ako na hojdačke, ráno, keď odchádzate do práce, je ešte tma a večer, keď sa vrátite, je už taktiež skoro tma. No jeseň ponúka aj mnoho krás, ako napríklad teplý čaj, huňatá deka a kopec dobrých filmov, ideálne v skvelej spoločnosti. Napríklad na týchto 9 filmových noviniek sa môžete tešiť už počas najbližších dní.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zrodila sa hviezda

Jacksonova hudobná kariéra sa nevyvíja podľa jeho predstáv, no jeho život sa zmení, keď jedného dňa stretne mimoriadne nadanú speváčku Ally. Ako to už vo filmoch býva, dvojica sa do seba zamiluje, no Jackson sa nedokáže dívať na úspechy, ktoré Ally žne a čoraz častejšie hľadí na dno fľašky. Chcete vedieť, ako to dopadne? Pozrite si film Zrodila sa hviezda v hlavnej úlohe s Lady Gaga a Bradleym Cooperom.

Zlé časy v El Royale

Hotel El Royale je na hranici Kanady a Nevady a raz za čas sa tu zíde zvláštna skupinka ľudí. Presne tak to bolo aj v roku 1969, kedy sa tu stretli gangster, speváčka, kňaz, predajca vysávačov a vrátnik a každý z nich ukrýval niečo, čo by sa ostatní nemali dozvedieť.

Serenity: Ticho pred búrkou

Hlavný hrdina sa zamiluje do ženy, tá ho však opustí kvôli bohatšiemu mužovi. Zrazu sa však opäť objaví vo dverách a požiada ho o zvláštnu vec. Ste zvedaví, o čo? Pozrite si film v hlavnej úlohe s Anne Hathaway a Matthewom McConaugheym.

Replicas

Keanu Reeves si v tomto filme zahral biológa, ktorý pri dopravnej nehode príde o celú svoju rodinu. Kam je až ochotný zájsť, aby ju získal späť?

Bohemian Rhapsody

Milujete Freddieho Mercuryho a Queen? Potom nie je nad čím premýšľať, film Bohemian Rhapsody jednoducho musíte vidieť. Veríme tomu, že biografia v podaní Ramiho Maleka bude jednoducho geniálna a zahreje pri srdci každého fanúšika.

Dievča v pavúčej sieti

Toto dielo je pokračovaním filmu Muži, ktorí nenávidia ženy. Dokážu nové postavy prekonať herecké výkony Rooney Mary a Daniela Craiga?

Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny

Grindelwaldovi sa podarilo uniknúť a snaží sa zhromaždiť svojich prívržencov, aby mohol konečne ovládnuť svet čarodejníkov. Aby ho Albus Dumbledore porazil, rozhodne sa vyhľadať pomoc bývalého študenta Mloka Scamandera. Avšak aj keď spoja sily,  poraziť zlo nebude také ľahké…

Colette: Príbeh vášne

Film Colette bol natočený na základe skutočného príbehu. V hlavnej úlohe je francúzsky manželský pár, ktorý si nažíva svojským životom. Žena menom Colette je spisovateľka, no manžel Willy chce, aby napísala knihu pod jeho menom. Colette je však emancipovaná a nenechá po sebe šliapať, čo milovník žien Willy znáša pomerne ťažko. Ustojí ich manželstvo skúšku?

Suspiria

Mladá Američanka sa rozhodne, že zmení svoj život, odcestuje do Európy a pridá sa k tanečnému súboru. Netuší však, že sa rozhodla zahrávať s mimoriadne temnými silami. Podarí sa jej prežiť?

Máte aj vy obľúbený film na jeseň alebo novinku, ktorej sa neviete dočkať? Dajte nám vedieť v komentároch.

Pozri aj: Máte radi filmy s prekvapivým záverom? Týchto 7 vás nechá v napätí do poslednej minúty

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov