Foto: Instagram (beyonce) Facebook (Sharon Kellaway)

Materstvo je nádherná vec a žena, ktorá niečo také prežíva je krajšia a šťastnejšia ako nikdy predtým.

No aj v tomto prípade je dobre držať sa pri zemi a nevytvárať hlúpe ideály o tom, ako by žena po pôrode mala vyzerať. Beyonce je známa svojou bezchybnou krásou a dokonalými krivkami. No fotka, ktorú pred pár dňami zavesila na Instagram, je dôkazom toho, že veci naozaj nikdy nie sú také, akými sa na pohľad zdajú. Či už na prvý, druhý alebo desiaty. Nezáleží na tom, koľkokrát sa pozriete, retuš je zjavná, no nie priehľadná. Pokiaľ žena prežíva tehotenstvo, okrem priaznivých vecí a krásnych momentov je tu aj mnoho negatívnych aspektov.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Tie rozhodne netreba menovať a každá žena si ich uvedomuje. Obzvlášť tie, ktoré vedia aká záťaž pre organizmus je vynosiť dieťa. A nieto ešte dve. Beyonce sa stala mamičkou už po druhýkrát a tento raz sa jej narodili dvojičky. K malej Blue Ivy pribudli chlapci Sir a Rumi. A fotka, ktorá takmer zvalila celý Instagram, je v skutočnosti nádherná. Zdôrazňuje čistotu, jemnosť a jedinečnosť materstva. No Beyonce je akýmsi spôsobom až v príliš dobrej forme a na obrázku jej vzhľad nejaví ani len najmenší náznak toho, že by jej dvojičky mali mať len mesiac.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ??❤️??????????

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Jej fotka bola prijatá samozrejme s nadšením. No divadlo začalo, keď mamička z Írska, Sharon Kellaway, ktorej sa tiež prednedávnom narodili dvojičky, zavesila na internet jej verziu tohto skvostného portrétu. A práve túto verziu prijali používatelia sociálnych sietí s ešte väčším nadšením. A spustila sa vlna ďalších podobných záberov, ktoré parodovali Beyonce. Je nutné uznať, že väčšina z nich je naozaj vydarená.



Pozri aj: Ako by vtipnú situáciu, ktorá sa stala pri rozhovore pre BBC britskému profesorovi, zvládla žena? Vtipná paródia baví celý internet

boredpanda.com
Uložiť článok

Najnovšie články